1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. İzmir'de korkutan tekne yangını
İzmir'de korkutan tekne yangını

İzmir'de korkutan tekne yangını

İşadamı Şükrü Paksoylu'ya ait teknede, yakıt ikmali sırasında yangın çıktı İzmir'in Çeşme İlçesi'nde çıkan tekne yangınında ölen ve yaralanan olmazken tekne sular altında kaldı

A+A-

Paksoylu ve eşi son anda yanan tekneden inerek canlarını kurtarırken, bir bot yardımıyla açığa çekilen yat tamamen yanarak battı.İşadamı Şükrü Paksoylu ve eşi Yıldız Paksoylu'nun içinde bulunduğu 'Stars' adlı 9 metrelik polyaster motoryat, bugün saat 12.30 sıralarında yakıt ikmali için Setur Marina'ya yanaştı.

Yakıt ikmali yapılmasının ardından çalıştırılmak istenen yattan büyük bir patlamayla birlikte alevler yükselmeye başladı. Paksoylu ve eşi panikle hemen karaya çıkarken, alevlere marina görevlileri ve çevredeki tekne sahipleri yangın tüpleriyle müdahalede bulundu. Ancak, müdahalenin yetersiz kalması nedeniyle alevler kısa sürede tüm yatı sardı. Alevlerin diğer teknelere sıçramaması için yat, bir bot yardımıyla açığa çekildi, bir süre sonra da battı. Sahil Güvenlik, yattaki yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.