1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. İzmit Deniz Festivali yarın başlıyor
İzmit Deniz Festivali yarın başlıyor

İzmit Deniz Festivali yarın başlıyor

Gastronomi deniz ürünleri yemek yarışmasından modern pentatlon müsabakalarına, deniz dibi ve kıyı temizliğinden Mabel Matiz konserine bir dizi etkinlikle İzmit Deniz Festivali başlıyor.

A+A-

Sadece İzmitlilere değil çevredeki tüm illerden katılıma açık olan festival iki gün sürecek.

İzmit Belediyesi, bahara coşkulu bir etkinlikle giriyor. Bu yıl birincisi düzenlenen deniz festivalinin açılışı, 23 Mayıs Cumartesi akşamı 21.00'da Zeynep Başkan konseriyle olacak. SEKA Park alanında gerçekleşecek etkinlikler Pazar günü sabah 09.00'da başlayacak ve tüm gün devam edecek.

Modern pentatlon müsabakaları kadar ev hanımlarının, şeflerin ve aşçıların katılımıyla gerçekleşecek olan gastronomi deniz ürünleri yemek yarışması da kendi alanında ilk olma özelliği taşıyor. Plaj voleybolu, ayak tenisi, balık tutma ve fotoğraf yarışmaları da gün boyu sürecek ve dikkat çekecek etkinlikler arasında yer alıyor.

Deniz dibi ve kıyı temizliği gibi katılımcıların dâhil olacağı etkinliklerin yanı sıra yelken, flyboard jet sky, su kayağı ve akşam saatlerinde havai fişek gösterileri de katılanlara güzel vakit geçirme vaadi sunuyor. Balık- ekmek ikramlarının yapılacağı festival, akşam 20.30'da sevilen grup Mabel Matiz' konseriyle sona erecek.

Sadece İzmitlilere değil civar illerdeki insanlara da dolu dolu bir hafta sonu keyfi sunan deniz festivaline İzmit Belediyesi ev sahipliği yapıyor.

izmit-te-bir-ilk-deniz-festivali-basliyor-7338594_x_6620_o.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.