1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. İztuzu Plajı'na giriş bedava olacak
İztuzu Plajı'na giriş bedava olacak

İztuzu Plajı'na giriş bedava olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce dün akşam Twitter hesabından yaptığı açıklamada İztuzu Plajı'na girişin bedava olacağını açıkladı. Plajın özelleştirilmesi sürecinde sahile girişin paralı olacağı ifade ediliyordu.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce özelleştirilmesiyle Türkiye gündemine oturan İztuzu Sahili’yle ilgili olarak açıklamalar yaptı. Bakan, "Plaja para ile girilmeyecek" dedi. Plajın özelleştirilmesi sürecinde sahile girişin paralı olacağı ifade ediliyordu.

Bakan Güllüce attığı Tweet’lerde şu ifadeleri kullandı: İztuzu'ndaki carettalar konusundaki hassasiyet için teşekkür ederim.Ama plajın ihalesi başka bir şey.Orayı birinin sahiplenmesi gerekir. Vatandaş plaja para ile girmeyecek.Bu plajlarda şezlong şemsiye carettaya zarar veriyorsa onlarında kullanılmaması düşünülebilir.İnceliyoruz. Bakanlığımız çevre konusunda çok donanımlı bir personele sahip. Çevrenin korunmasına yönelik attığımız bazı adımlar sanayiye fren olabilir.Ama biz çevreyi koruyarak kalkınan bir ülkeyiz.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.