ÇOK OKUNANLAR
FOTO GALERİ
YORUMLANANLAR
12 Punto14 Punto16 Punto18 Punto
Kadıköy’de deniz kokan mekan
13 Mart 2010 / 09:00
Kadıköy’de artık deniz dostlarının buluşabileceği bir mekan var…

İnDeep Cafe Kadıköy’de mola vermek istediğiniz zamanlarda sizleri bekliyor. Özellikle deniz dostlarının tercih ettiği mekanın işletmecisi de; hem bir deniz dostu, hem de STH Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tiryaki. Çok şirin ve sıcak bir şekilde dekore edilmiş olan üç katlı cafede her tarafta denizle ilgili obje ve fotoğraflar var. Ayrıca burada küçük, fakat son derece faydalı deniz ve denizcilikle ilgili bir kütüphane de oluşturulmuş. Kahvenizi veya çayınızı yudumlarken, bu kütüphaneden de faydalanabilirsiniz. Bu arada ev yapımı kurabiye ve keklerin çok lezzetli olduğunu da söylemeliyiz.

 

Yaz kış hizmet veren cafede özellikle yaz aylarında terasta düzenlenen yemeklerde dostlarınızla eğlenebilir, müzik eşliğinde içkinizi yudumlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey gelmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmanız ve menünüzü seçmeniz. Aynı şekilde sabah kahvaltılarında da değişik alternatiflerle karşılaşacaksınız. Dostlarınızla rahatça sohbet etmenin keyfine varacağınız, değişik tatlarla kahvaltının zevkini tadacağınız İnnDeep Cafe’de değişik lezzetlerle de tanışabilirsiniz.

 

Üst katta bulunan 25–30 kişilik bölümdeki dev ekranda sunum, eğitim çalışması yapabilir, hatta belgesel ya da film gösterileri de düzenleyebilirsiniz. Bu imkanı da sizlere sunan cafenin işletmecisi Hakan Tiryaki zaman zaman denizle ilgili belgesel ya da film gösterileri de düzenlediklerini, hatta bazı kurumların kurum içi eğitimlerini bile burada gerçekleştirdiklerini vurguladı.

 

Bu şirin mekanın en önemli özelliğinden biri de kendinizi evinizde gibi hissetmeniz. Toplu yemek ve kahvaltı için tek yapmanız gerekense önceden rezervasyon yaptırmanız.

 

Adres: Moda Caddesi No: 52 Kadıköy Tel: 216 337 2830 iletisim@indeep.com.tr

www.indeep.com.tr

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Güncel Kategorisindeki Diğer Haberler
VİDEO GALERİ
YAZARLAR
ANKET
Gemi inşa sanayimiz 2012 yılını nasıl geçirecek?
E-BÜLTEN