1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kadın olmanın farkındalığını bir kez daha vurguladı
Kadın olmanın farkındalığını bir kez daha vurguladı

Kadın olmanın farkındalığını bir kez daha vurguladı

Medicana Çamlıca Hastanesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında OMV Petrol Ofisi çalışanları ile sağlık seminerinde bir araya geldi.

A+A-

5 Mart Perşembe günü saat 14:00 – 15:00 saatleri arası Petrol Ofisi  Genel Merkez binasında gerçekleştirilen ‘’Sağlıklı Kadın Her Yaşta Güzeldir’’ konulu seminere, Estetik Ve Plastik Cerrahı Op. Dr. Cahit Vural ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Op. Dr. Esra Rahime Çabuk konuk oldu.

Seminer sunumunda, Dr.  Vural  ‘’Zamanı Durduran Formüller’’ ile kendine bakan kadın her yaşta güzeldir  diyerek  katılımcılara önerilerde bulunurken  Dr. Çabuk ‘’Kadın Hayatının Evreleri ve  Ergenlikten Menopoza Kadın Sağlığına değinerek kadın olmanın farkındalığını  bir kez daha vurguladı.

Seminer sonunda tüm katılımcılara Dünya Kadınlar günü temalı t-shirtler  hediye edilerek  8 Mart için özel olarak hazırlanan fotoğraf çerçevesinde çekilen fotoğraflar ile katılımcılar bu özel günü ölümsüzleştirerek keyifli dakikalar geçirdi.  Bunun yanı sıra düzenlenen bu etkinlikte kadınlarımıza Özel Medicana Çamlıca Hastanesi’nden  sürpriz hediyeler  verildi.

h1-001.jpgh2-001.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.