1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Kadın şiddetine karşı yelken açıyorlar
Kadın şiddetine karşı yelken açıyorlar

Kadın şiddetine karşı yelken açıyorlar

6. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası, Kadına şiddet konusunda farkındalığı artırmak ve cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekmek amacıyla 12-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

A+A-

Organizasyonun ürün sponsorluğunu üstlenen Columbia bu yıl da kadınlarla birlikte yelken açıyor.

Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla spor giyimin önde gelen markası Columbia, 6. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası'nda kadın yelkencilerle birlikte "Kadınlar daha iyi bir dünya için farklılık yaratabilir" sloganıyla, Kadına şiddete ve cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekmek için yelken açıyor.

Kadınlar Yelken Okulu tarafından 12-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan 6. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası, 9 ülkeden 50 kadın yelkencinin katılım göstereceği 8 teknelik filo ile bir hafta boyunca Marmaris- Hisarönü hattında"kadına şiddete son!" demek için yelken açacak.

6. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası'na destek veren Columbia, kadın yelkencilerin kıyafet sponsorluğunu da üstleniyor. Yarışma kapsamında kadına şiddet konusunda farkındalığın altını çizmek amacıyla mor Columbia tişörtler giyecek olan yelkenciler, Columbia'nın performans arttıran üstün teknolojili ürünleri ile yarışacaklar. Yarışmacı tekneler, her daim sporun ve sporcunun yanında olan Columbia flaması ile yelken açarken, lider teknesinin üzerinde de Columbia logosu yer alacak.

virahaber.com

Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.