1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaptanoğlu BIMCO Başkan Yardımcısı oldu
Kaptanoğlu BIMCO Başkan Yardımcısı oldu

Kaptanoğlu BIMCO Başkan Yardımcısı oldu

Uluslararası Denizcilik Konseyi Genel Kurulu Fransa'nın Başkenti Paris'te yapıldı. BIMCO İcra Kurulu Üyesi Şadan Kaptanoğlu, BIMCO Başkan Yardımcılığı'na seçildi.

A+A-

Baltık ve Uluslararası Denizcilik Konseyi (The Baltic and International Maritime Council-BIMCO) Genel Kurulu Fransa'nın Başkenti Paris'te bugün yapıldı. BIMCO İcra Kurulu Üyesi Şadan Kaptanoğlu, BIMCO Başkan Yardımcılığı'na seçildi.

BIMCO Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu, yaptığı açıklamada ilk kez bir Türk denizcisinin böyle büyük bir organizasyonda Başkan Yardımcılığına seçilmesinin, Türk denizcilik sektörü için önemli olduğunu dile getirdi.

Türk denizcilik sektörünü en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden Kaptanoğlu, bu görev gelmesinden dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

JOHN DENHOLM, BIMCO'NUN YENİ BAŞKANI OLDU

Paris'te yapılan BIMCO Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına John Denholm seçilirken, gelecek dönem başkanlığına ise Başkan Yardımcısı Philippe Louis-Dreyfus getirildi.

BIMCO geleneklerine göre, BIMCO Başkan Yardımcısı seçilen isim, iki dönem sonra BIMCO Başkanlığına otomatik olarak aday gösteriliyor. BIMCO Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu, iki dönem sonra BIMCO Yönetim Kurulu Başkanı olacak.

Virahaber olarak, dünya denizcilik sektörünün önemli örgütlerinden biri olan Baltık ve Uluslararası Denizcilik Konseyi (BIMCO) Başkan Yardımcılığı'na seçilen Şadan Kaptanoğlu'na, yeni görevinde başarılar dileriz.
 

virahaber.com

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.