1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karina Marine Group ve Raymarine Türkiye birleşiyor
Karina Marine Group ve Raymarine Türkiye birleşiyor

Karina Marine Group ve Raymarine Türkiye birleşiyor

Yatçılık sektörünün lider firmalarından Karina Marine Group ve Raymarine Türkiye birleşme kararı aldı.

A+A-

İkinci el yat satışındaki ilk resmi firma olarak kurulup 1989’dan beri hizmet veren Karina, Türkiye’de 20 yıldır temsil ettiği Fairline Motoryatları ile sayısız ödül kazandı. 1996 yılında Regal, 2007 yılında Williams Jet Tenders Türkiye temsilciliğini alan şirket, 2010 yılında da Jeanneau ve Prestige Motoryatlarının temsilciliğini alarak ürün gamını tüm tekneseverlerin ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitliliğe ulaştırdı. BoatMart markası altında topladığı ikinci el satış hizmetlerinde tecrübeli ve geniş bir ekiple hizmet veren şirket bu sezon 26. yılını kutlayacak.

Konusunda pazar lideri olan Raymarine Türkiye, 30 yıldır markanın Türkiye temsilciliğini Turimpeks AŞ olarak başarı ile yürütüyor. Türkiye genelinde 9 lokasyonda idari ofisleri ve showroomları bulunan şirket güçlü ve yaygın bir servis ağına sahip.

Faaliyet konularının doğası gereği sürekli birlikte çalışma imkânı bulmuş iki şirketin sahipleri, sayısı 60 kişiye ulaşan yeni ekibin içerisinde arkadaşlık seviyesinde bir ilişki olduğunu ve böyle büyük bir aileden doğacak sinerjiye çok güvendiklerini vurguluyorlar.

Aynı sektörde ancak başka alanlarda edindikleri toplam 55 yıla denk tecrübelerini yatçılara ulaştırabilecek organizasyon ve eğitimli ekipleri ile çok daha güçlü bir geleceğe ilerlediklerini vurgulayan şirket yetkilileri planlarını şöyle açıklıyor;

“Birleşme sonrasında geldiğimiz noktada lüks motoryat satışından elektronik cihazlara, ikinci el tekneden teknik hizmetlere, evrak işlemlerinden sigortaya, yatçılıkla ilgili her konuda kapsamlı hizmet veriyoruz. Bunu en iyi düzeyde gerçekleştirecek rakipsiz bir ekibimiz, tecrübemiz ve organizasyonumuz var. Bu birleşme denizseverler ile aramızdaki ilişkiyi bir üst seviyeye taşıyacak ve müşterilerimize ihtiyaç duydukları her konuda hızlı cevap verecek bir çözüm ortağı olacağız.”

Verilen bilgiye göre birleşme kapsamında her iki şirketin de ortaklık yapıları değişiyor. Şirketler aynı yönetim kurulu üyeleri tarafından yönetilecek olmakla birlikte, satış ve satış sonrası gibi yatçıyı ilgilendiren konularda yöneticiler dahil tüm kadro ve operasyonlar değişmeden kalıyor. Yeni dönemde Karina Marine Group CEO’luğuna Ersev Sevinçer gelirken, Raymarine Türkiye Genel Müdürü olarak Orhan Özdaş değişmeden devam edecek. Eski Raymarine Türkiye ortaklarından Murat Soydaş ise birleşme sonrası her iki şirketin de CFO’su olarak görev yapacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2631 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.