1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Karpaz Gate Marina’dan ‘Mini Denizciler’e özel kulüp
Karpaz Gate Marina’dan ‘Mini Denizciler’e özel kulüp

Karpaz Gate Marina’dan ‘Mini Denizciler’e özel kulüp

İlk kez Kurban Bayramı tatilinde faaliyete geçecek olan Mini Mariners Club’da küçüklere yönelik film gösterimi, aktiviteler ve sürprizler yer alacak.

A+A-

Çocuklara özel aktiviteleriyle hafta sonları faaliyet gösterecek ‘Mini Mariners Club’, ailelere Doğu Akdeniz’in en etkileyici marinaları arasında yer alan Karpaz Gate Marina’da daha da keyifli ve kaliteli zaman geçirme fırsatı sunacak.

KKTC’deki ilk modern marina olan Karpaz Gate Marina, konuklarına sunduğu yüksek kaliteli hizmetlere bir yenisini daha ekliyor. Mini Mariners Club çerçevesinde, Cumartesi ve Pazar günleri 12.00-20.00 saatleri arası çocuklara yönelik çeşitli aktiviteler sunulacak.

İlk kez Kurban Bayramı tatilinde faaliyete geçecek olan Mini Mariners Club’da küçüklere yönelik film gösterimi, aktiviteler ve sürprizler yer alacak.

Karpaz Gate Marina’nın konukları da bu sayede tesisin sunduğu imkanlardan daha keyifli ve kaliteli zaman geçirerek sonuna kadar yararlanma fırsatına kavuşacak.

Karpaz Gate Marina Ortaklar Temsilcisi ve CEO’su Liza Singer, yeni faaliyete girecek Mini Mariners Club hakkındaki görüşlerini şu sözlerle dile getiriyor: “Karpaz Gate Marina olarak misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılaması ve iyi zaman geçirmesini sağlamak en büyük önceliğimiz. Bu yaklaşım, hiç kuşkusuz her yaştaki misafirimiz için geçerli. Mini Mariners Club ile hem küçük yaştaki misafirlerimiz hem de anne babalarının hafta sonunun keyfini sonuna kadar yaşamasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ayrıca kulüp üyelerimize çeşitli ek avantaj ve ayrıcalıklar da tanıyacağız. Karpaz Gate Marina’da yat sahiplerimize ve ziyaretçilerimize sunulan hizmeti, paralarının karşılığı olarak elde ettikleri değeri ve genel deneyimlerini daha da geliştirmeyi sağlayacak doğrultuda sürekli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Karpaz Yarımadası’nda yer alan ve yasal bir giriş limanı olan Karpaz Gate Marina, Doğu Akdeniz’de yeni bir seyir alanı sunuyor. Kuzey Kıbrıs berrak suları ve bozulmamış doğası, kilometrelerce uzunluktaki kumsalları, koyları ve körfezleriyle ülkenin kuzey doğu bölgesinde eşsiz güzellikteki kıyıları ile öne çıkıyor.

KKTC’deki ilk modern marina olan Karpaz Gate Marina, süper-yatlar da dahil tüm teknelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yüksek kaliteli bağlama hizmetlerinin yanı sıra, vergisiz yakıt ve kapsamlı teknik imkanlar sunuyor. Beach Club, sonsuzluk havuzu ve su sporları merkezine ek olarak Hemingway’s Restobar, sanat galerisi ve dükkanların yer aldığı gezinti alanı ise, konuklara sunulan diğer imkanlar arasında.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.