1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kässbohrer, Matexpo 2015 Fuarında Yerini Alıyor
Kässbohrer, Matexpo 2015 Fuarında Yerini Alıyor

Kässbohrer, Matexpo 2015 Fuarında Yerini Alıyor

2002 yılından bu yana Tırsan bünyesinde yer alan Kässbohrer, Belçika’nın Kortrijk kentinde düzenlenen Matexpo 2015 36. Uluslararası İnşaat Makinaları fuarında 2 - 6 Eylül tarihleri arasında yerini alıyor.

A+A-

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının bir araya geleceği fuarda Kässbohrer, konteyner taşıyıcı K.SHG.AH aracını 4.hol 470 no’lu stantta ziyaretçilere sergileyecek.

Fuar araçları hakkında:

K.SHG.AH:

Cıvatalı yapısı sayesinde müşterilerine daha esnek çözümler sunan yeni SHG.AH , değiştirilebilir deveboynu ve konteyner kilitleri sayesinde , kullanım sırasında meydana gelen şasi  hasarlarına karşı, kaynaklı şasi ye göre daha uygun yedek parça, uygun servis ve daha kısa servis süresi ile minimum zaman kaybı sağlamaktadır.

Ayrıca arka pnömatik uzama sistemi sayesinde farklı konteyner modellerinin taşımacılığında en iyi yük dağılımı sağlayan SHG.AH, 5x2 konteyner kilitleri sayesinde 20 ft den 45 ft e kadar tüm konteyner modellerini taşıyabilmektedir. Şasisinde bulunan KTL kaplama sayesinde uzun ömürlü ve 2. El değeri yüksek olan SHG.AH paslanmaya karşı 10 yıl garantilidir. 

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.