1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kocaeli'de hırsızlar 50 teknenin motorunu çaldı
Kocaeli'de hırsızlar 50 teknenin motorunu çaldı

Kocaeli'de hırsızlar 50 teknenin motorunu çaldı

Kocaeli'de son günlerde hırsızlar sahillerdeki tekne ve balıkçı motorlarına dadandı. Son bir hafta içinde Kocaeli genelinde 50'nin üzerinde tekne motorunun çalındı.

A+A-

Ev işyeri derken hırsızların yeni adresi deniz oldu. İzmit, Başiskele, Hereke, Darıca sahillerinde bağlı bulunan onlarca teknenin motoru hırsızlar tarafından çalındı.2. el fiyatı 3 bin TL ile 7 bin lira arasında değişen tekne motorlarına dadanan hırsızlar bununla da yetinmeyip balıkçı motorlarınıda çaldıkları öğrenildi. Hırsızların özellikle, İzmit, Başiskele, Karamürsel, Hereke ve Darıca sahillerinde hırsızlık yaptığı iddia edildi. Şimdiye kadar Kocaeli'de hırzılra tarafından 50 teknenin motorunun çalındığı ileri sürüldü.

BALIKÇILAR İSYAN ETTİ

Önceki gün Başiskele sahilinde bağlı bulunan teknesinin motoru çalınan Ömer Tuncay, sadece Başiskele sahilinde yedi tane tekne ve balıkçı motoru çalındığını belirterek, Hereke sahilinde Karamürsel’de ve Gebze Darıca bölgesinde de arkadaşların teknelerinde hırsızlık olduğunu söyledi. Tekne sahipleri ve balıkçıların korkulu rüyası haline gelen hırsızların yakalanası için polis ekiplerinde yoğun çaba sarf ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1204 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.