1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği yapıldı
Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği yapıldı

Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği yapıldı

III. Konuşan Balık Deniz ve Çevre Şenliği bugün, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Ortaköy’de gerçekleştirildi. “Maviyi siyaha dönüştürmeyin” sloganı ile gerçekleştirilen etkinlik Sualtı Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi Derneği tarafından desteklendi.

A+A-

Slogan Yarışması, Resim Yarışması, Fotoğraf Yarışması, Deniz Sunumları, Dans Gösterileri, Temizlik Dalışları, Envanter Sunumları gibi zengin bir içerikle gerçekleştirilen şenliğe yaklaşık Beşiktaş çevresindeki ilkokullardan öğrenciler katıldı. Beşiktaş çevresindeki 15 ilköğretim okulunun yaklaşık 400 öğrencisi ile gerçekleştirilen  III. Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği dans gösterileri, deniz sunumları, sualtı örnekleme ve envanter çalışması, açık hava sergisi, resim yarışması, fotoğraf yarışması ve nihayet slogan yarışması ile sona erdi. Geride birbirinden güzel ve çarpıcı resimler, fotoğraflar, sloganlar, neşeli anlar kaldı. Öğrenciler Beşiktaş’ın marşları ile eğlenirken heyecanları ve mutlulukları ile velilerini de kendilerine uymak zorunda bıraktılar.

Şenliğe PAGÇEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı), Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği de destek verirken Ortaköy’deki İbrahim Cafe’de misafirlerini ağırladı.

İlköğretim öğrencileri hazırladıkları sunumlarla ve Serbest Kürsü'de söyledikleri ile herkese umut verdi. Tüm yarışmalarda yer alan birbirinden neşeli ve umut verici eserler jüri tarafından değerlendirirken öğrencilerin ritim grupları büyük beğeni topladı.

Yarışma ödülleri ise şöyle verildi:

Hikaye ödülü birincisi, Maria Soshanka

Hikaye ödülü ikincisi, Tümün Taşkın

Hikaye jüri özel ödülü, Nur Ötün

Slogan birincilik ödülü, “Biri sizi durdursun” sloganı ile Özel Yıldız İlkokulu öğrencisi Lara Demirel’e verilirken slogan jüri özel ödülü “Denizimiz kirli, geleceğimiz sinirli” sloganı ile Şair Nedim Ortaokulu öğrencisi Kaan Kahraman’a verildi.

dsc_0213.jpgdsc_0214.jpg

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1397 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.