1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Koşuyolu’na yakışan bir ocakbaşı
Koşuyolu’na yakışan bir ocakbaşı

Koşuyolu’na yakışan bir ocakbaşı

Denizciler Vadisi Koşuyolu’nun, henüz çok yeni olmasına rağmen pek çok müdavim misafire sahip olan mekanı Badem Et’i sizin için ziyaret ettik. Badem Et, Koşuyolu'nda gerek lezzet açısından gerek ambiyans açısından bizlerden takdir kazandı.

A+A-

Bir yıl önce “bir güzel mekanımız olsun, dostlarla dolsun, gelen bir daha gelsin, gelen gitmek istemesin, kulaktan kulağa yayılsın, buluşmaya, güzel bir teklifte bulunmaya, mum üflemeye, maç izlemeye, iş arkadaşlarıyla kaynaşmaya, muhabbete, lezzetin peşine düşenlerin ilk aklına gelen yer olsun” hayaliyle açılan BADEM ET yola tam hız devam ediyor.

Anadolu yakasında, Koşuyolu Parkının hemen kenarında, bol çiçekli, masa örtüleri ve kapakları mis gibi ütülü ve beyaz, güler yüzle karşılama garantisi veren Badem’in,  açıldığı günden beri iddialı olduğu, asla taviz vermediği şey lezzet ve kalitesi. Özellikle şefin “özel ve kendine saklı” marine ettiği etler. Badem açıldığı günden beri aynı el lezzetiyle, tadını, kıvamını hiç değiştirmeden sunduğu kebaplar,  mekanın vazgeçilmez olmasının öncelikli sebebi. Tabi ortamın samimiyetini, sıcaklığını da es geçmemeli. Badem et, sanki biraz meyhane gibi. Fonda çalan şarkılardan, gecenin ilerleyen saatlerinde oluşan ambiyansa kadar birçok şey Badem Et’in meyhane kültürüne yakın yapısını gösteriyor. Ve elbette mezeler. Az ama öz bir meze tepsisi mevcut. Mevsimine uygun yapılan zeytinyağlılar, mesela enginar, mesela pilaki. Humus konusunda da mütevazi değil mekan, sadece humus  yemek için mekana gelen vejeteryan müşterileri var. Yapılmasıyla bitmesi bir olan çiğ köfte, yemesi çok hafif içli köfte, taş fırından çıkan nefis pideler, lavaşlar, yine mevsiminde ayva tatlısı, katmeri ve bir et restoranından beklenen her şey ve daha fazlası Badem’de mevcut. 

Gündüz ve akşam servisi olan Badem’de hafta sonları kahvaltı da var.  İki katlı mekanın üst katında bazı günler canlı müzik de oluyor. Fasıl veya 45’likler geceleri keyifli geçiyor. Şirket yemekleri gibi çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapan Badem de derbi maçlar/milli maçlar coşkuyla izleniyor.

Anadolu yakasında nezih, iyi et yiyebileceğiniz, sade ve şık, doğal ve huzurlu belli ki adını daha çok duyacağınız bir yer Badem. Yolunu kaliteli hizmetiyle kendi açan mekan takdiri son derece hak ediyor.

dsc04774.jpg

dsc04803.jpgdsc04806.jpg

dsc04878.jpg

dsc04842-002.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 3208 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.