1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. KOÜ Barbaros Denizcilik, Endless Abroad'ı ağırladı
KOÜ Barbaros Denizcilik, Endless Abroad'ı ağırladı

KOÜ Barbaros Denizcilik, Endless Abroad'ı ağırladı

Barbaros Denizcilik Kulübü, Barbaros Denizcilik Yüksekokulu öğrencilerine yeni staj imkanları sağlama amacıyla 17 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen tanıtım seminerinde Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı'nı konuk etti.

A+A-

Tanıtıma Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı adına Satış Müdürü Gizem Sönmez ve Kocaeli Koordinatörü Gamze Sönmez katıldı.

Gizem Sönmez konuşmasına şirket tarihçesi ve yapısı hakkında bilgiler vererek başladı.2015 yılı itibariyle İstanbul, Londra, Ankara, Denizli, Antalya ve Kahramanmaraş’ta ofislerinin bulunduğunu, öğrenciler ve eğitim kurumları ile iletişimlerinin öneminden bahsederek bu anlamda şirketlerinin sorunsuz bir yurtdışı tecrübesi sağladığından bahsetti. Şirketlerinin work and travel, work and study, erasmus staj danışmanlığı , yurtdışı dil okulları ve kampları gibi farklı programlarının olduğundan ve birçok öğrenciyi bu programlar ile yurtdışı deneyimi yaşattıklarını söyledi.

Barbaros Denizcilik Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirilen eğitim programı olan Malta'da Dil Okulu ve Deniz Staj Programı hakkında öğrencilere bilgi verildi.Malta'da ki dil okulu , deniz stajı seçenekleri , konaklama , ulaşım , sosyal yaşam , eğlence hayatı hakkında sunum yapıldı.Son kısımda konuşmacılar öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı adına Gizem Sönmez ve Gamze Sönmez seminere katılan kişiler içinden iki kişiye çekiliş ile Londra'da 2 hafta dil eğitim programı hediye etti.

Konuşmacılar seminere katılan herkese ve kulüp yönetimine teşekkürlerini ilettikten sonra seminer son buldu.

1-071.jpg

2-072.jpg

5-029.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 3353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.