1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Lojistik Ödülleri 5. kez sahibini arıyor
Lojistik Ödülleri 5. kez sahibini arıyor

Lojistik Ödülleri 5. kez sahibini arıyor

Taşımacılık ve lojistik sektörünün medya mensuplarının ve yine sektörün sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşan organizasyon komitesi ve yarışma jürisi, yarışmanın startını verdi.

A+A-

‘Sektörün en’lerini saptamaya çalıştığımız lojistik ödülleri yarışmasında, aslolan gönüllü katılımdır’ diyen Organizasyon Komitesi Üyesi Atilla Yıldıztekin, şunları söyledi:

“Yarışmanın organizasyon komitesi ve jüri üyeleri, sektörün medya mensupları ve sivil toplum örgütü yöneticilerinden oluşmaktadır. Ödül için şirketler kendileri başvuruyor. Sektör profesyonelleri de kendileri başvurabildiği gibi başkaları tarafından da aday gösterilebiliyor. Şirketler, yarışma kriterlerine göre aldıkları puanla sıralanıyor. Puanlama ve oluşan sıralamayı da jürinin onaylaması gerekiyor. Şirketlerin projeleriyle yarıştığı kategoride ise seçimi tamamen jüri üyelerinin oyları belirliyor. Profesyonellerin yarıştığı dalda ise seçimi sadece internet oyları belirliyor.”

Lojistik Ödülleri 2014 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresinden Ekim ayının başından itibaren yapılabilecektir. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1011 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.