1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Maersk Line, Danelec ile yenileniyor
Maersk Line, Danelec ile yenileniyor

Maersk Line, Danelec ile yenileniyor

Danelec Marine, Maersk Line'ın 100 adet gemisini, Danelec DM100 Sefer Veri Kaydedicileri (VDR) ve Basitleştirilmiş Sefer Veri Kaydedicileri (S-VDR) ile yenileyeceğini duyurdu.

A+A-

2014'te uygulamaya geçirilen DM100 VDR ve S-VDR'ler, VDR datasetlerinin kıyı ofisinden seçmeli olarak uzaktan indirilmesini sağlayan, şirketin, gemi güvertesi servisi için Yazılım İleri Koruma (SWAP) teknolojisini kapsamına aldı.

Danelec Marine CEO'su Hans Ottosen konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Filo yenileme programı, eski model VDR ve S-VDR'lerin yenilenmesi için tasarladığımız en son geliştirilmiş dönüştürme kitlerinin avantajlarından faydalanacak.

Bu eski ürünlerin bazıları 10 yıllık ya da daha eski ve hizmet sürelerinin sonlarına yaklaşmış durumda. Danelec'in sağlam, emniyetli ve basit çözümleriyle, Maersk, gemilerini, yeni IMO standartlarını karşılayan son teknoloji ürünü VDR'ler ile yeniliyor."

Bu ayın başlarında Danelec'in uygulamaya başladığı dönüştürme kitleri, daha eski VDR markaları için seri, dijital ve analog arayüzlerle birlikte, önceden açılmış cıvata delikleri bulunan bir dizi adaptör plakaları içeriyor. Danelec, bunun, mevcut tüm arayüzleri, kabloları ve adaptörleri yeniden kullanmaya olanak sağlarken, köprü veri birimlerinin, mikrofonların, hafıza kapsüllerinin ve diğer bileşenlerin doğrudan yenilenmesini kolaylaştıracağını ifade ediyor.

Ottosen, 2016 yılında tamamlanması planlanan projeyle birlikte, yenileme faaliyetleriyle ilgili yoğun çalışmaların başlamış olduğunu söyledi. 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.