1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. MaerskLine yeni yıla yeni servislerle giriyor
MaerskLine yeni yıla yeni servislerle giriyor

MaerskLine yeni yıla yeni servislerle giriyor

MaerskLine 2015 yılına Doğu - Batı koridorundaki servislerini yenileyerek giriyor. Ocak ayından itibaren başlayacak yeni servis ağıyla, daha çok direkt uğrak, daha kapsamlı gemi programları ve daha iyi müşteri deneyimi sunacak.

A+A-

MaerskLine sunduğu yeni 2015 Doğu – Batı servis ağı ile müşterilerine, güvenilir, hızlı ve doğrudan hizmetleri sayesinde istikrarlı bir deneyim vadediyor. Bu hizmetleri,2015 yılında, daha fazla limana direkt ve daha sık uğramaya başlayarak, aynı bölgede birçok limandaki alternatif son yük kabul tarihleriyle sağlıyor. Üstelik kanıtlanmış tam zamanında varış oranlarının da devam edeceği belirtiliyor.

MaerskLine, gemilerin ortalama boyutlarında yapılan büyüme ve daha kısa rotalar ile tedarik zincirinin çevreye verdiği zararın azaltılacağını garanti ediyor. Sektörün en büyük gemilerinin kullanılması (sektör ortalaması 10,685 TEU iken yeni servis ortalaması 12,038 TEU), daha düşük hız ve en son geliştirilen teknolojiler sayesinde CO2 salınımını daha da aza indirgiyor.

Denizcilik sektöründeki tecrübesi, sağladığı online çözümler, güvenilir iç nakliye taşımaları, üstün donanımlı konteyner kalitesi ve üstün müşteri deneyimi uygulamasıyla, MaerskLine, müşterilerinin verdiği sözleri tutması için yardımcı oluyor.

Yeni 2015 Doğu – Batı servis ağı ayrıca rekabetçi ve sürdürülebilir çevresel performansın arttırılmasına yönelik atılmış bir adımdır. 2015 başında değişecek yeni servisler, MaerskLine tarafından bugüne kadar sunulan çevreye karşı en duyarlı ürün olacak. Yenilikçi tekniklerin ve teknolojilerin araştırılmasına duyulan bağlılık sayesinde MaerskLine, daha güçlü ve daha istikrarlı bir taşımacılık deneyimi ile güven vermeye devam edecek.

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 910 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.