1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Maiora 24 Fipa Turkey tarafından satışa sunuluyor
Maiora 24 Fipa Turkey tarafından satışa sunuluyor

Maiora 24 Fipa Turkey tarafından satışa sunuluyor

Geniş yat seçenekleriyle uzun yıllar boyunca beklentileri karşılayan ve kullanıcıların isteklerine göre yatları tasarlayan Fipa, Maiora 24 modeliyle hızlı ve konforlu yat deneyimini bir arada sunuyor.

A+A-

Fipa Group tarafından üretilen ve markanın en gözde modellerinin başında gelen Maiora 24, Türkiye’de Fipa Turkey tarafından satışa sunuluyor. Yumuşak hatlarının yanında yenilikçi teknolojileri kaliteli malzemelerle birleştiren Maiora 24 modelleri, eşsiz bir deneyim olanağı yaratıyor.

Maiora 24,  kullanıcılarına geniş kişiselleştirme imkanı sunarak, her zaman hayal ettikleri yata ulaşmalarını sağlıyor. Çok sağlam alt yapısı, alçak güvertesi ve birçok farklı opsiyona imkan veren gövdesiyle müşterilerin kusursuz formüle ulaşmalarına olanak sağlıyor.

Konforlu ve geniş bir kokpite sahip Maiora 24, performansı ve konforu bir araya getirerek eşsiz bir iş gerçekleştiriyor. Bununla birlikte sadece yarım güçte 28 knot hıza ulaşırken, 9.000 lt’ye varan yakıt kapasitesi sıra dışı bir menzil elde edilmesini sağlıyor. Tamamen konfora ve rahatlamaya yönelik yapılan kokpit ve güverte, tüm beklentileri bir araya getiriyor. Konforlu koltuklar, güneşlenme alanları, açık havada yemek yemek için rahat bir masa, barbekü keyfi gibi özellikler Maiora 24 modellerinde yer alıyor.

Yüksek güvenlikli

Bu yatın kullanım profili arasında sahil devriyesi, kaçakçılığı önleme, deniz olaylarına yardım ve destek sağlama gibi özellikler var. Aynı zamanda açık denizlerde hızlı müdahaleye de imkan tanıyor. Fipa Group’un M 24 modeli, sert deniz şartlarında yüksek hız, mükemmel denizcilik yetenekleri, harika manevra kabiliyeti, düşük direnç, iyi ve stabil yönlendirme, uzun süre zarfında dahi yavaş yavaş hareket etme yeteneği, açık denizlerde mürettebatın uzun zaman boyunca rahat etmesini sağlayacak özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1014 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.