1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Marin Base, İtalyan Amer Yachts’ın Türkiye yetkili satıcısı oldu
Marin Base, İtalyan Amer Yachts’ın Türkiye yetkili satıcısı oldu

Marin Base, İtalyan Amer Yachts’ın Türkiye yetkili satıcısı oldu

Türk yatçılık sektöründe adından sıkça söz edilen bir marka haline gelen Marin Base Yat Yönetim ve Yat Satış şirketi, San Remo/İtalya merkezli Mega Yat üreticisi PERMARE SRL Grup ile grubun AMER Yachts markasının Türkiye yetkili satıcısı oldu.

A+A-

’GÜVENİNİZ PUSULAMIZDIR’’

Kısa bir zamanda kurulmasına rağmen adını sektörün önde gelen ve güvenilen markaları arasına sokmayı başaran Marin Base firması kurucu ortağı Bahadır Şen yaptığı açıklamada; ‘’Güveniniz Pusulamızdır’’ sloganımıza olan bağlılığımız ile hizmet verdiğimiz hem yat yönetimi hem de yat satışı alanlarında, müşteri güvenini daima ön planda tutan bir yaklaşım izliyoruz. Bu yaklaşımımız sonucunda bizlere duyulan güven, yaptığımız yat yönetim hizmetlerinin ve satışını yaptığımız teknelerin kalite seviyelerinin de yüksek tutulmasını gerektiriyor. Henüz Türk yat pazarına girmemiş olan ancak hem malzeme ve işçilik hem de üretim kalitesi olarak üst seviyede ve köklü bir üretici olan PERMARE SRL. Grup’a ait Amer Yachts markasının Türkiye satış haklarını alarak hem yat almak için bizleri tercih eden müşterilerimize hem de teknelerini satmamız için bizi seçen İtalyan PERMARE SRL. Grup’a karşılıklı güvene dayalı kaliteli hizmet sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Ayrıca önümüzde ki Şubat ayında düzenlenecek olan CNR Eurasia Boat Show süresince Türk müşterilere Amer Yacht markasını tanıtmak için çok özel fiyatlarla kampanya düzenleyeceklerini de belirtti.

amer-yachts.jpg

“AMER 94’Ü YAKIN ZAMANDA SUYA İNDİRİYORUZ”

Anlaşmanın imzalanmasının ardından Permare SRL. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barbara Amerio ise ‘’ Türk yat piyasasını beklentilerimizin başında gelen profesyonellik ve tecrübenin yanı sıra satış sonrası gösterilmesi gereken hassasiyet açısından ele alarak uzun süre inceledik ve hem bunları karşılayabilecek hem de marka karakterimize uygun olduğuna inandığımız Marin Base’i seçtik. Seçkin İtalyan markamızın Türk yat pazarında tanıtımında ve doğru Türk müşterilerin seçilip hedeflenmesinde yazılı ve görsel medyayı olduğu kadar sosyal medyayı da oldukça aktif kullanabilen Marin Base’in doğru adres olduğuna inanıyoruz. Birlikte yapacağımız önemli işlerin başında 3 adet IPS 1200 Volvo makinesiyle hem sıra dışı bir performans ve konfor hem de iddialı yakıt akışı sunan ve Akdeniz çanağında yeni ve özgün bir süper yat olan Amer 94’ün yakın bir zamanda suya indirilmesi geldiği gibi daha fazlasını görmek için Marin Base ile bizi takip etmenizde fayda var’’ diye belirtti.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.