1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Marin Base, Maori Yachts'ın Türkiye temsilcisi oldu
Marin Base, Maori Yachts'ın Türkiye temsilcisi oldu

Marin Base, Maori Yachts'ın Türkiye temsilcisi oldu

Marin Base Yat Yönetim ve Yat Satış şirketi, İtalya merkezli Süper tender üreticisi MAORI Future Concept SRLile grubun Maori Yachts markası altında ürettiği süper tenderler (günlük kullanım tekneleri) için Türkiye yetkili satıcı anlaşması imzaladı.

A+A-

Maori Yatlar asıl kullanım amacı Mega ve Süper yatlara eşlik eden tender olarak ve günlük yat olarak düşünülse de 30 feet uzunluktan başlayıp 78 feet’e kadar çıkan geniş yelpazesiyle başlı başına ayrı bir tekne kullanımı, konforu ve rahatlığı sunuyor.

‘’GÜVENİNİZ PUSULAMIZDIR’’

Kısa sürede sektörün önde gelen ve güvenilen markaları arasına girmeyi başaran Marin Base firması kurucu ortağı Bahadır Şen yaptığı açıklamada; Her zaman belirttiğim gibi ‘’GÜVENİNİZ PUSULAMIZDIR’’ sloganımıza olan bağlılığımız ile hizmet verdiğimiz hem yat yönetimi hem de yat satışı alanlarında, müşteri güvenini daima ön planda tutan bir yaklaşım izliyoruz. Bu yaklaşımımız sonucunda bizlere duyulan güven, yaptığımız yat yönetim hizmetlerinin ve satışını yaptığımız teknelerin kalite seviyelerinin de yüksek tutulmasını gerektiriyor. Türk yat pazarına bizimle birlikte merhaba diyecek olan ve malzeme, işçilik, üretim kalitesi ve özellikle tasarım olarak bana göre gerçekten üst seviyede bir üretici olan MAORI Future Concept SRL’ye ait Maori Yatları Türkiye pazarıyla tanıştıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Şubat ayında düzenlenecek olan CNR Avrasya Boat Show için çok kısa bir süre olmasına rağmen Türkiye pazarına Maori Yacht markasını tanıtmak için çok özel fiyatlarla kampanya düzenleyeceğimizi de de belirtmek isterim.” dedi.

“MARİN BASE DOĞRU ADRES”

Anlaşmanın imzalanmasının ardından MAORI Future Concept SRL Yönetim Kurulu Başkanı Oberdan Chimenti ise ‘’ Uzun zamandır hedeflediğimiz Türk yat piyasasına profesyonellik ve tecrübenin yanı sıra satış sonrası hassasiyetleri açısından beklentilerimizi fazlasıyla karşılayabileceğine ve marka karakterimize uygun olduğuna inandığımız Marin Base ile girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok özel tasarıma sahip olan ve üst düzey kaliteyle ürettiğimiz yatlarımızın Türk piyasasında tanıtımında ve doğru Türk müşterilerin seçilip hedeflenmesinde Marin Base’in doğru adres olduğuna inanıyoruz.’’ diye belirtti.

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.