1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Marmara'da yelkenler fora
Marmara'da yelkenler fora

Marmara'da yelkenler fora

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Burgaz Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu'nun fikstüründeki III. Bölge II. Ayak Yelken Müsabakaları 80 sporcunun katılımıyla başlıyor.

A+A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Burgaz Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu'nun fikstüründeki III. Bölge II. Ayak Yelken Müsabakaları 80 sporcunun katılımıyla başlıyor.Burgaz Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde 24-28 Eylül 2014 tarihlerinde Bursa Güzelyalı Burgaz’da yapılacak yarışlar toplam 4 gün sürecek. Yarışlara Bursa, Tekirdağ,Çanakkale, Balıkesir illerinden; Bursa Büyükşehir Belediyespor Yelken Şubesi, Burgaz Yelken Kulübü, Gemlik Yelken Kulübü, Mudanya Yelken Kulübü, Tekirdağ Yelken Kulübü, Çanakkale Yelken Kulübü, İçdaş Yelken Kulübü, Bandırma Yelken Kulübü ve Ayvalık Yelken Kulübü’nden 8 - 23 yaş arasında yaklaşık 80 sporcu katılacak.

Türkiye şampiyonasına gidecek sporcuların da belirleneceği yarışlarda Güzelyalı sahili ve denizi yelkenlerle bezenecek. Zorlu geçmesi beklenen müsabakalara katılacak takımları en iyi şekilde ağırlayabilmek için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. 

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün futbol dışındaki tüm branşların gelişmesine yönelik önemli çalışmaları hayata geçirdiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, su ve deniz sporlarının gelişmesine yönelik aktivitelerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. 

Yarışma müsabakalarının 25 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de başlayacağı yarışların ödül töreni ise 28 Eylül Pazar günü saat 16.00’da yapılacağı açıklandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1183 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.