1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Mezun ve öğrenciler DUİM Gecesi'nde buluştu
Mezun ve öğrenciler DUİM Gecesi'nde buluştu

Mezun ve öğrenciler DUİM Gecesi'nde buluştu

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Denizcilik Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen DUİM gecesi Boğaz’da özel bir yatta gerçekleştirildi.

A+A-

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Denizcilik Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen DUİM gecesi bu sene de Boğaz’da özel bir yatta gerçekleştirildi.

Denizcilik Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen bölüm öğrenci, mezun ve öğretim görevlilerini aynı platformda buluşturarak birbirlerini tanımalarını ve iletişim kurmalarını sağlayan DUİM gecesi bu yıl da bölüme yeni gelmiş öğrencilerin mezun büyükleri ile sektör ve kariyer planlamaları hakkında bilgi alış verişi sağlamasına yardımcı oldu.

Oluşan sohbet ortamında mezunlar öğrencilere deneyimlerini aktarırken, iş hayatındaki tecrübelerini, sektörün nelere ihtiyaç duyduğunu, bireysel gelişimlerde hangi eksikliklerin giderilmesi gerektiği gibi konuları tartışarak öğrencileri bilgilendirmeye yönelik bir gece gerçekleştirildi.

a1-024.jpga2-022.jpg

a3-018.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.