1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MİLTA BODRUM MARİNA

  4. Milta Bodrum Marina “2015 En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü”nün sahibi oldu
Milta Bodrum Marina “2015 En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü”nün sahibi oldu

Milta Bodrum Marina “2015 En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü”nün sahibi oldu

Milta Bodrum Marina 16. kez mavi bayrağını göndere çekti.Yenilenen Mavi Bayrak Panosuyla, Milta Bodrum Marina misafirlerine marina ve çevreyle ilgili detaylı bilgiler vermeye devam ediyor.

A+A-

Milta Bodrum Marina içerisinde bulunan Osmanlı Tersanesi hem şehrin merkezindeki konumu hem de koruduğu tarihi zenginliği ve doğal güzelliği ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Arkeolojik değerinin yanında, şaşırtıcı zenginlikte bir doğal yaşam alanı olan Osmanlı Tersanesi, yıl boyu Milta Bodrum Marina’nın organize ettiği ‘Çocuklarla Doğal Yaşamı Keşfetme ve Geliştirme Projesi’ne ev sahipliği yapıyor. Çocukların doğa ile ilgili farkındalıklarını, öğrenmenin kalıcı ve çok eğlenceli yöntemleriyle arttırıp; yakın çevrelerindeki doğayı keşfetmelerine yardımcı olan proje; ayrıca doğal ortamda bütün duyularını kullanma şansı bulan çocukların, tüm zekâ alanlarını kullanma ve geliştirmelerine de olanak sağlıyor.

İlkbaharda başlayan proje, yeniden sonbaharda kaldığı yerden devam edecek. Proje ile ilgili detayları Milta Bodrum Marina yönetimiyle görüşebilir, aynı zamanda “Çocuğumla Doğadayız” Klavuz Kitabı edinebilirsiniz. Proje ve etkinlikler daha fazla kişiye erişebilmek için Milta Bodrum Marina sosyal medya kanalları ve web sitesinin yanı sıra; dijital platforma taşınan Milta Bodrum Marina Dergi’ den de takip edilebiliyor.

Sahip olduğu yüksek standartlar ve çevreye verdiği önem dolayısıyla yıllardır Mavi Bayrak sahibi olan Milta Bodrum Marina, organize ettiği önemli çevre etkinlikleriyle TÜRÇEV’İN Türkiye genelinde kapsamlı bir rapor ile seçtiği “2015 En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü ”ne de layık görüldü.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2854 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.