1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. MSC'den yeni servis
MSC'den yeni servis

MSC'den yeni servis

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcıları arasında yer alan Mediterranean Shipping Company (MSC), Avrupa limanlarını İskenderun’a direkt servisle bağladı. Her Çarşamba İskenderun’a gelecek ve her Perşembe İskenderun’dan kalkacak Levante Express servisi, 29

A+A-

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcıları arasında yer alan Mediterranean Shipping Company (MSC) Türkiye’ye desteğini artırarak sürdürüyor. Doğu Akdeniz’deki servislerine büyük önem veren MSC, mevcut Levante Express servisine İskenderun durağını da ekleyerek Türkiye’deki direkt uğrak sayısını artırdı. 29 Temmuz Çarşamba günü MSC MELISSA konteyner gemisinin yanaşmasıyla başlayacak İskenderun servisi haftalık olarak devam edecek.

İthalat yüklerinde Felixstowe, Antwerp, Rotterdam, Valencia, Limasol, İskenderiye rotasyonuyla İskenderun’a uğrayacak gemi; İhracat yüklerinde İskenderun’dan hareketle Mersin, La Spezia, Valencia, Felixstowe, Antwerp rotasını izleyerek Rotterdam’da servisini tamamlayacak. Her Çarşamba İskenderun’a varacak gemiler yine her Perşembe İskenderun Limanı’ndan demir alarak Kuzey Avrupa’ya yol alacak.Aynı zamanda aktarma limanı da olan Valencia’ya 7 gün transit süreli direkt servis sayesinde Kuzey Afrika, Batı Afrika ve Amerika Kıtası limanlarına daha hızlı servis verilmeye başlanacak.

MSC Hakkında: 1970 senesinde, MSC PATRICIA gemisi ile deniz taşımacılığına adım atan, en son filosuna dünyanın en büyük konteyner gemileri MSC OSCAR ve MSC OLIVER’ı  dahil eden Mediterranean Shipping Company (MSC), bugün dünyanın en büyük konteyner taşıyıcıları arasında yer almaktadır. Dünyada 480 ofis ve 54.400 çalışanı bulunan ve Türkiye’de MSC GEMİ ACENTELİĞİ A.Ş. adıyla 1995 yılında faaliyete başlayan MSC, sadece konteyner yatırımı ile değil; Türkiye’de bu yıl hizmete giren Asyaport Limanı ve Medlog Lojistik yatırımları ile büyümeye devam etmektedir.

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.