1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Naomi Campbell, Cennet'e demir attı
Naomi Campbell, Cennet'e demir attı

Naomi Campbell, Cennet'e demir attı

Sessiz sedasız Bodrum'a gelen ünlü manken Naomi Campbell, önceki gün tekneyle koyları gezdi. Bodrum koylarını gezen süpermodel ve arkadaşlarının teknesi Cennet Koyu'na demir attı.

A+A-

Geçtiğimiz ay Bodrum'da tatil yapan Kate Moss'tan sonra bir diğer topmodel Naomi Campbell da Bodrum'a geldi. Naomi'nin Cennet Koyu'ndaki keyfi yerindeydi.

Her yıl yerli yabancı birçok ünlü ismin tatil için tercih ettiği Bodrum'un son konuğu süpermodel Naomi Campbell oldu. Geçtiğimiz salı sessiz sedasız tatil cennetine gelen Campbell, önceki gün tekneyle denize açıldı. Bodrum koylarını gezen süpermodel ve arkadaşlarının teknesi Cennet Koyu'na demir attı. Teknedeki korumalar dürbünle etrafta gazeteci olup olmadığını kontrol ettikten sonra Naomi bikinisiyle ortaya çıktı.

Ege'nin bugüne kadar birçok dünyaca ünlü starı ağırlayan cenneti Bodrum'un yıldızı bu sezon iyice parladı. Bodrum, özellikle podyum dünyasının gözdesi oldu. Geçtiğimiz ay dünyaca ünlü topmodel Kate Moss'u ağırlayan Bodrum'a şimdi de yine bir topmodel Naomi Campbell ayak bastı.

CENNET'E DEMİR ATTI

Naomi Campbell, önceki gün de Bodrum'un dillere destan Cennet Koyu'na gitmeyi ihmal etmedi. Lüks bir yatla buraya demirleyen Naomi Campbell'a arkadaşları eşlik etti. Gazetecileri fark etmeyen ve son derece keyifli olduğu gözlenen Naomi, her zamanki gibi kusursuz fiziğiyle dikkat çekti. Gün boyu kendisini Ege'nin mavi sularına atan Naomi Campbell'ın bu tatilinin; tıpkı Kate Moss'unki gibi yabancı basında geniş yer bulması bekleniyor.

SERVETLİK REKLAM YAPTI

Detoks programı için geçen ay Bodrum'a gelen Kate Moss'un bu ziyareti; tüm dünyada geniş yankı bulmuştu. Birçok yabancı basın Moss'un Bodrum tatilinden yola çıkarak ülkemize ve özellikle Ege koylarına övgüler yağdırmıştı.

naomi1.20130726165523.jpg

naomi2.jpg

naomi3.jpg

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.