1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. NUMARINE XP Serisi'yle keşfetmeye hazırlanın
NUMARINE XP Serisi'yle keşfetmeye hazırlanın

NUMARINE XP Serisi'yle keşfetmeye hazırlanın

Uzun deniz yolculukları için vazgeçilmez kabul edilen Explorer yat kategorisinde artık Numarine’de var. Numarine’in Explorer serisindeki ilk modeli, Numarine 40XP, radikal tasarımı ve benzersiz performansı ile dünya denizlerini keşfetmeye hazırlanıyor.

A+A-

Numarine, öncelikle uzun deniz yolculukları için tercih edilen Explorer yat kategorisinde ilk modeli olan Numarine 40XP lanse etti.Numarine XP’nin konseptinde yine Numarine’in tasarım ve detaylara gösterdiği titizlik, performans ve ödün verilmeyen lüks ve konfor bir araya geliyor. Performans motor yatlarıyla bir dünya markası olan Numarine, XP Serisi ile, geniş alanlar ve kullanım özgürlüğüyle alternatif bir denizcilik tarzı sunuyor. Numarine’nin ilk kurulduğu yıllardan itibaren çalıştığı ünlü tasarımcı Can Yalman, bir kez daha Numarine'nin imzası olan çarpıcı hatları yeni XP serisinde de kullandı. XP Serisinin ilk tasarımı olan 40XP, hafif alaşımlı üst güverteye sahip çelik gövde, iskele ve sancak tarafına genişleyen balkonlar, tam genişlikteki ana kabin ve çift banyo gibi özelliklere sahip.  40XP’de iki VIP kabini ve iki misafir kabini, köprüye bitişik kaptan kamarası, üç adet mürettebat kabini, erat salonu, mürettebat yemekhanesi, 4 adet bar, spor salonu, sauna ve buhar odası, kütüphane, yemek odası, geniş garaj, çamaşır odası ve mutfak bulunuyor.

Numarine Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Malaz XP serisinin lansmanıyla ilgili olarak “Numarine heyecan verici yeni bir döneme giriyor; öncelikle şirketimizin misyonuna bağlı bir uluslararası departman açarak global pazarda önemli bir mesafe kat ediyoruz.  Markamızın konumunun, lüks performans yat pazarında sağlamlaşmasının ardından, dünya çapında daha da güçleneceğine inandığımız Explorer pazarına giriyoruz." dedi.

Ömer Malaz şunları ekledi:  “Tecrübeli tekne alıcıları dikkatlerini tekneleri ile uzun mesafeler kat etme isteği ve becerisine kaydırdıkça, Explorer pazarında ciddi bir artış meydana geliyor.  Performans serimiz kendi segmentinde mümkün olan en iyi verileri elde ederek büyük başarı sağlarken, XP Serisi de benzersiz tarzımız ve uzun mesafeli seyir için gerekli tüm imkânlarıyla markamızı piyasada yeni ve heyecan verici bir konuma sokacak."

11-036.jpg22-023.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Bu haber toplam 1789 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.