1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. Ölüm teknesinin sualtı görüntüleri yayınlandı
Ölüm teknesinin sualtı görüntüleri yayınlandı

Ölüm teknesinin sualtı görüntüleri yayınlandı

3 Kasım sabahı Rumeli Feneri açıklarında göçmenleri taşıyan balıkçı teknesi batmış, yaşanan faciada 28 kişi hayatını kaybetmişti. Facianın su altı görüntüleri ortaya çıktı.

A+A-

İstanbul, 3 Kasım sabahına göçmen faciasıyla uyanmıştı. Rumeli Feneri açıklarında göçmenleri taşıyan balıkçı teknesi batmış, yaşanan faciada 28 kişi hayatını kaybetmişti.

CESET DOLU TEKNEDE İNCELEME

Star Haber, yaşanan göçmen faciasıyla ilgili yeni görüntülere ulaştı. Boğaz'ın 20 metre derinliğinde kaydedilen görüntülerde uzman dalgıçların içinde cesetler olan teknede inceleme yaptığı görülüyor.

FIRTINA DEĞİL DELİK

Görüntülerde teknenin gövdesindeki delikler dikkat çekiyor. İddialara göre o delikler yaşanan faciadan önce de vardı. Bilirkişi raporuna göre 28 kişiye mezar olan tekneyi fırtına değil bu delikler batırdı.

Öte yandan tekne faciasıyla ilgili tutuklu sayısı 3'e yükseldi. K.Ç isimli zanlının teknenin kaçakların bindiği Pazar gecesinden önce de su aldığı yönünde ifade verdiği iddia edildi. Kaçakları ölüme götüren çetenin ele başı Afgan uyruklu şahısın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu haber toplam 1433 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.