1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Omsan’la Lojistik Yolculuğu
Omsan’la Lojistik Yolculuğu

Omsan’la Lojistik Yolculuğu

OMSAN, lojistiğe ilgi duyan üniversite öğrencileri için 15 Nisan 2015 tarihinde gelenekselleştirdiği OMSAN’la Lojistik Yolculuğu’nu düzenledi.

A+A-

OMSAN, lojistiğe ilgi duyan üniversite öğrencileri için 15 Nisan 2015 tarihinde gelenekselleştirdiği OMSAN’la Lojistik Yolculuğu’nu düzenledi.

Lojistik sektörü konusunda bilgi almak ve süreçleri yerinde görmek isteyen öğrenciler için düzenlenen “OMSAN’la Lojistik Yolculuğu”, OMSAN’ın Cevizli’de ki Genel Müdürlüğü’nde, OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan’ın şirket hakkında gerçekleştirdiği sunum ile başladı. Sunumun ardından Küçükertan, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Daha sonra OMSAN Lojistik İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemleri Müdürü Bilge Baykurt Özkes, OMSAN’da ve sektördeki kariyer imkânları hakkında öğrencilere bilgi sundu. Kendilerine yapılan şirket sunumu ile ilgili çeşitli sorular yöneltilen öğrenciler arasından sorulara doğru yanıt verenlere ödüller verildi.

Etkinlikte bir diğer sunum ise Lojistik Derneği (LODER) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ tarafından gerçekleştirildi. TANYAŞ,  öğrencilere lojistik ve tedarik zinciri ile ilgili değerli bilgiler verdi.

Lojistik ve lojistiğin geleceği ile ilgili sunum ve sohbetlerin gerçekleştirildiği Cevizli Kampüsü gezisinde öğrenciler, T.C. Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteğiyle OMSAN mühendisleri tarafından geliştirilen ve lojistik sektöründe bir ilk olan Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü’nü deneme fırsatı buldular.

Cevizli Kampüsü’nün ardından OMSAN Tuzla Deposu’nu ziyaret eden öğrencilere ileri teknoloji depolama süreçleri ile ilgili tanıtıcı bir saha gezisi düzenlendi. Tuzla Depo’nun ardından Orhanlı Araç Park Sahası’na doğru yol alan öğrencilere yetkililer tarafından otomotiv lojistiği süreçleri hakkında bilgiler verildi. 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1025 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.