1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Oramiral Bülent Bostanoğlu PRÜ'yü ziyaret etti
Oramiral  Bülent Bostanoğlu PRÜ'yü ziyaret etti

Oramiral Bülent Bostanoğlu PRÜ'yü ziyaret etti

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Piri Reis Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Profesör Doktor Oral Erdoğan tarafından karşılanan Bostanoğlu üniversiteyi gezip akademisyenlerle sohbet etti.

A+A-

Türk deniz taşımacılığının ileri ülkeler seviyesine erişmesi ve ülkemizin bu konuda ekonomik gücünün refah ve verimliliğini artıracak Denizcilik Politikaları oluşturulması ve hedeflerinin belirlenmesi için gerekli çalışmaları yapmak, yaptırmak ve Türk Denizciliğine hizmet etmek maksadıyla elemanların yetiştirilmesi ve meslek sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla kurulan Piri Reis Üniversitesi Deniz Kuvvetleri komutanı Oramiral  Bülent Bostanoğlu’nu ağırladı. 

Geçtiğimiz hafta 17 Nisan Cuma günü Deniz Kuvvetleri Komutanı  Oramiral  Bülent Bostanoğlu  Piri Reis Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Saat 09:30’da başlayan programda Deni Kuvvetleri  Komutanı Bostanoğlu’nun  Piri Reis Üniversitesi’ni ziyaretinde üniversitenin  rektörlük girişinde karşılama  töreni düzenlendi. Bostanoğlu başta Piri Reis Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Oral Erdoğan olmak üzere öğretim üyeleri ve ve boru trampet takımı tarafından karşılandı.

Deniz Kuvvetleri  Komutanı Oramiral Bostanoğlu törenin ardından, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Oral Erdoğan’ı  makamında ziyaret etti. Bostanoğlu daha sonra üniversite kampüsünde;  laboratuvar, derslik, eğitim havuzu, kütüphane ve yemekhane bölümlerini gezerek bilgi aldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral  Bülent Bostanoğlu, Piri Reis Üniversitesi akademisyenleri ile sohbet toplantısının ardından üniversiteden ayrıldı.

bostanoglu_piri_reis1.jpgbostanoglu_piri_reis3.jpgbostanoglu_piri_reis5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 2436 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.