1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öztürk 'İzmir denizcilikte artık koşmalı'
Öztürk 'İzmir denizcilikte artık koşmalı'

Öztürk 'İzmir denizcilikte artık koşmalı'

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir'in denizcilikte bugüne kadar yürüdüğünü artık koşmasının vaktinin geldiğini söyledi

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir'in denizcilikte bugüne kadar yürüdüğünü artık koşmasının vaktinin geldiğini söyledi. Türkiye'de denizcilik denildiğinde sadece balıkçılığın akla geldiğini vurgulayan Öztürk, "Denizcilik dendiği zaman 47 farklı alt sektör işin içine giriyor. Armatörden, kıyı yapılarına, limanlardan marinalara kadar birçok sektör bizim sorumlulk sahamız içinde. Bu nedenle bu konunun bu şekilde değerlendirilmesi gerekiyor" dedi.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin eski başkan ve şimdiki meclis başkanı Geza Dologh yönetiminde önemli yol kattettiğini söyleyen Öztürk, "Geza Dologh, İzmir denizciliğinin ve odanın tanıtımı için gece gündüz demeden çalıştı. Şimdi bayrak bizde. Bugüne kadar yürüyen İzmir denizciliğinin artık koşma vakti geldi. Bunun için yeni projelerle önümüzdeki 4 yılı iyi değerlendirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

virahaber.com

Bu haber toplam 928 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.