1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Palmarina Bodrum'dan fuara özel fırsatlar
Palmarina Bodrum'dan fuara özel fırsatlar

Palmarina Bodrum'dan fuara özel fırsatlar

Palmarina Bodrum, bu yıl 9- 18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Londra Boat Show'da yer alarak dünyanın dört bir yanından gelen denizcilik, yat ve tekne tutkunlarına bölgeyi tanıtıyor ve çarpıcı fırsatlar sunuyor.

A+A-

Bu yıl 61. kez kapılarını açan "Londra Boat Show'a 450'nin üzerinde firma katılıyor. Ülkemiz ve denizcilik dünyasının yükselen değeri Palmarina Bodrum, bu yıl 9- 18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen sektörün en önemli fuarlarının başında gelen Londra Boat Show'da yer alarak dünyanın dört bir yanından gelen denizcilik, yat ve tekne tutkunlarına bölgeyi tanıtıyor ve çarpıcı fırsatlar sunuyor.

Denizciliği ülkemizde yaygınlaştırma hedefiyle yurtdışındaki önemli fuar ve organizasyonlarda yer alarak, ülkemiz denizlerine olan uluslararası trafiğin artışına da katlı sağlayan Palmarina Bodrum; fuar süresince yıllık kontrat yapan tekne sahiplerine; 15 Nisan 2015 tarihine kadar rezervasyonlarını tamamladıkları takdirde, kolaylıklar sunarak yüzde 30'a varan indirim olanağı sağlıyor.

Yüze yakın yatın ilk kez görücüye çıktığı, Türkiye'den sadece Palmarina Bodrum'un aralarında bulunduğu dünyaca ünlü marinaların ve sektörde faaliyet gösteren diğer önemli kuruluş ve markaların yer aldığı fuar, 9-18 Ocak tarihleri arasında ziyarete açık bulunacak. Fiyatları 4,5 milyon sterline kadar uzanan lüks yatların da sergilendiği fuarda denizcilik sektöründe gerçekleştirilen yeni teknolojiler de dikkat çekici yöntemlerle tanıtılıyor.

'Inovasyon, önderlik ve maceranın' ana tema olarak işlendiği fuar sektöre ışık tutuyor. Londra Boat Show; özellikle kış ayları için oldukça önem taşıyan zorlu hava koşullarına karşı ekstra güvenlik ve konfor sağlayan sistemlere dikkat çekebilmek için sıra dışı uygulamalara imza attı. 'Yağışı kontol et' (Control the Rain) ve London Boat Show 4D Experience (Londra Boat Show 4D deneyimi) bunlar arasında yer alıyor.

'Yağışı kontol et' (Control the Rain) uygulamasıyla teknede yağışlı bir ortamda iken mevcut teknolojiler sayesinde sağlanan güvenli koşullara gönderme yapılırken; London Boat Show 4D Experience (Londra Boat Show 4D deneyimi) bilgisayar destekli fan sistemi teknolojileri ile ziyaretçilerine; denizcilerin seyir halinde iken farklı iklimlerde karşılaşabilecekleri 'Ekvatorda rastlanabilecek tropik sıcak bir atmosfer ve meltemden, Kuzey Kutbu'ndan buz gibi rüzgarlı hava ve fırtınaya kadar değişken hava koşullarını' bire bir deneyimleme imkanı sağlayarak onlarla interaktif iletişim fırsatı yaratıyor. 

Palmarina Bodrum; Londra Boat Show'un ardından, bu yıl 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek dünyanın karada yapılan en büyük ikinci yat ve tekne fuarı, sektörün bölgedeki en büyük etkinliği olan CNR Avrasya Boat Show HALL 3'te de yerini alacak. Ülkemiz denizciliğine olan desteklerine devam edecek olan Palmarina Bodrum; Extreme Sailing Series, Bodrum Cup ve Arkas Milta Cup yarışları sponsorluklarını 2015'te de devam ettirerek sektördeki öncü rolünü sürdürmeyi hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.