1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Palmarina Bodrum’dan UNICEF’e anlamlı destek
Palmarina Bodrum’dan UNICEF’e anlamlı destek

Palmarina Bodrum’dan UNICEF’e anlamlı destek

Palmarina Bodrum; sosyal sorumluluk anlayışıyla topluma katma değerli hizmetler sunma hedefiyle ‘Çocuk Cenneti’ anlamına gelen alt markası ‘Kids Paradise’ aracılığıyla UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile önemli bir iş birliği gerçekleştirerek UNICEF’i deste

A+A-

Sınırlı imkanları olan çocuklara daha iyi şartlarda sağlık, eğitim hizmeti sunma, barınma, güven ortamında olmalarına katkı sağlama gibi alanlarda dünyada öncü rol üstlenen saygın kurum UNICEF’in Türkiye Milli Komitesi ve Palmarina Bodrum yönetimi arasında gerçekleştirilen anlaşma sonrasında 23 Nisan 2015 itibari ile Kids Paradise giriş bileti üzerinden elde edilecek gelirin bir kısmı UNICEF’in Türkiye’de yürütmekte olduğu çocuklara yönelik projelerine aktarılacak.

Çocuğun sağlığı, yaşam hakkı, korunması ve katılımı alanlarında destek çalışmaları yürüten UNICEF, (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu); çocukların eğitimi, korunması, sağlığı, temiz suya erişimi, beslenmesi alanlarında dünya üzerinde çalışmalar yürütüyor ve acil durumlarda çocukların temel ihtiyaçlarını karşılıyor. UNICEF Türkiye Ofisi, Türkiye sınırları içerisinde yürütülen Ülke Programı kapsamında çocuğun korunması ve eğitimi konusunda birçok projeye imza atıyor. Okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi, kız çocuklarına karşı ayrımcılığın azalması, okul terklerinin önlenmesi, engelli çocukların temel haklarına kavuşması, çocuk işçiliğinin engellenmesi, gençlerin güçlendirilmesi ve korunması konusunda yapılan çalışmalar bunlardan bazıları. Unicef bu çalışmalarla her geçen gün sayısız çocuğun her alanda daha iyi olanaklarla tanışmasını sağlıyor.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdürü Sanem Bilgin Erkurt işbirliğine ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, Palmarina Bodrum Kids Paradise ile başlatmakta oldukları bu önemli işbirliğinin Türkiye’de yürütülmekte olan projelerinin sürdürülmesinde katkı sağlayacağı ve kamuoyunda farkındalık yaratacağı için büyük mutluluk duyduklarını, yurtdışında yaygın olan destekler.

UNICEF hakkında
Unicef, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu, çocuk haklarının uygulanmasını destekleme konusunda uzmanlaşmış Birleşmiş Milletler Kurumudur. Kurumun bütün çalışmaları, tarihte en yaygın olarak benimsenen insan hakları sözleşmesi olan BM Çocuk Haklarına dair Sözleşme doğrultusunda yürütülmektedir. Küresel düzeyde, UNICEF dünyanın öncü çocuk savunucusudur. Yerel düzeyde ise çocukların refahını artırmak ve tüm kız ve erkek çocuklarına tam potansiyellerine ulaşma olanağını sunmak için çeşitli ortaklarla birlikte çalışır. UNICEF’in çalışmalarının büyük bir kısmı dünyanın en yoksul bölgelerinde ve özellikle de acil durumlarda çocukların temel ihtiyaçlarının karşılanmasıyla ilgili olsa da, kurum toplam 190 ülkede güçlü bir varlığa sahiptir.
Unicef Ülke Ofisi Unicef’in Türkiye’deki projelerini yürütmektedir. Unicef Milli Komitesi ise özel sektör ve şahıslardan bağış toplama ve Unicef’i tanıtma çalışmaları sürdürmektedir. 

palmarina+kids+paradise_01-001.jpgpalmarina+kids+paradise_03-001.jpgpalmarina+kids+paradise+logo-001.jpg

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.