1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Resort Turizm Kongresi Antalya’da yapılacak
Resort Turizm Kongresi Antalya’da yapılacak

Resort Turizm Kongresi Antalya’da yapılacak

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, "Bu yıl Akdeniz bölgesindeki gelişmeler, online seyahat pazarı, yeni turizm destinasyonları ve kruvaziyer turizmi tartışılacak" dedi.

A+A-

Seyahat endüstrisinin yerli ve yabancı profesyonelleri 27-28 Kasım’da Antalya’da Resort Turizm Kongresi’nde buluşacak.

Tur operatörlüğünün dünya devlerinden Thomas Cook’un Coo’su Peter Fankhauser’in yanı sıra turizm eski bakanlarından Bahattin Yücel, Turofed Başkanı Osman Ayık Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, , Prof.Dr.Güngör Uras, Yandex Türkiye CEO’su M.Ali Yalçındağ ile sektörün önde gelen isimleri kongrede konuşmacı olarak yer alacak.

Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin 4’cüsü Antalya Lara’daki Aska Resort otel’de 27-28 Kasım günleri gerçekleştirilecek. Denizbank’ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan kongrenin konuşmacıları arasında dünya tur operatör devlerinden Thomas Cook’un Ceo’su Peter Fankhauser, Travco’dan Hamed el Chiati, Norvegian Cruise’dan Jurgen Stille, Turizm eski bakanlarından Bahattin Yücel, Turofed Başkanı Osman Ayık, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş,  Prof. Dr. Güngör Uras (Ekonomist, gazeteci-yazar), M.Ali Yalçındağ (Yandex Türkiye CEO’su)Dijital Pazarlama Stratejisti Marco Ryan   ve Fvw Editörü Klaus Hildebrandt  bulunuyor

Aktob Başkanı Yusuf Hacısüleyman” Etkili sunumlarla bugünün ve geleceğin turizmini konuşacağız”

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman ”Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde bundan önce olduğu gibi bu yıl da sektörün ulusal ve uluslararası alanda öne çıkan firma ve kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin katılacağı oturumlar olacak. 4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde bu yıl dünya turizminin merkezi Akdeniz bölgesindeki gelişmeler, online seyahat pazarının geleceği, turizm yatırımlarının verimlilik ve finansmanı Türkiye’nin yeni turizm destinasyonları ve kruvaziyer turizmi ayrı oturumlar halinde tartışılacak”dedi.

Kongrede etkili sunumlar hareketli oturumlar

27-28 Kasım’da Antalya Lara’daki Aska Resort Otel’de düzenlenecek olan 4. Uluslararası Resort Turizm Kongresinde sektörün öne gelen isimlerinin katılacağı oturumlarda ;

Turizmde geleceğin yatırım çeşitliliği,
Tüketici davranış trendleri
E-dünyasındaki yeni stratejiler,
Geleceğin seyahat eğilimleri

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1291 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.