1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. RMK Marine’den ödüllü yenileme
RMK Marine’den ödüllü yenileme

RMK Marine’den ödüllü yenileme

Dünya Süperyat Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl Süperyat Rebuild (Yenileme) Kategorisi ödülünü M/Y Keyla isimli tekne aldı.

A+A-

RMK Marine tarafından donatımı ve yenilemesi yapılan,  İtalyan dizayn şirketi Hot Lab Yachts & Design Studio tarafından ise iç tasarımı değiştirilen 45 metre uzunluğundaki M/Y Keyla teknesi 3 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen Dünya Süperyat Ödülleri’nde En İyi “Rebuild ( Yenileme)” teknesi seçilerek RMK Marine ve Hot Lab Yachts & Design Studio’nun gurur kaynağı oldu

Dünya Süperyat Ödülü Amsterdam’da yapılan özel bir törende sahipleriyle buluştu. Törene Antonio Romano ve Enrico Lumini, RMK Marine firmasını temsilen Süperyat Bölümü Direktörü Rick van de Wetering ve Müşteri Proje Yöneticisi Mark Poirier iştirak etti.

2003’de Trinity Yachts tarafından denize indirilen Keyla, Hot Lab Yachts & Design Studio ve RMK Marine tarafından kapsamlı olarak yenilendi. Bu yenileme ile teknenin karakteri tamamen değiştirildi. Teknenin eski iç dekorasyonu sökülerek, RMK Marine’in ve müşterinin ekipleri tarafından Hot Lab Yacht&Design Studio’nun ödüllü tasarımına göre tamamen baştan düzenlendi. Tüm güverte kaplaması, suya dayanıklı, birinci sınıf teak malzeme ile yenilenirken, kıçtan 2,5 metre uzatılarak yepyeni bir kıç tasarımına ve 45 m tam boya ulaştı. 

Teknenin güneşlenme platformuna denize girişi kolaylaştırmak üzere kişiye özel dizayn edilen katlanabilir deniz merdiveni eklendi. Makine dairesindeki makineler ve sistem RMK Marine’in deneyimli ekibi tarafından yenilendi.

RMK Marine’de yenilenmesi ve yeniden donatımı yapılan M/Y Keyla’nın iç tasarımı müşterinin yaşam tarzına ve özel isteklerine uygun olacak şekilde modernize edildi. Bunun yanında teknenin dış tasarımı ve tüm aksesuarlarıyla teknik teçhizatı yine müşterinin kapsamlı talepleri doğrultusunda tepeden tırnağa yenilendi.

2-026.jpg3-023.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3100 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.