1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Roman Abramoviç'in lüks yatı "Eclipse" Bodrum'da
Roman Abramoviç'in lüks yatı  "Eclipse" Bodrum'da

Roman Abramoviç'in lüks yatı "Eclipse" Bodrum'da

İngiltere'nin ünlü futbol kulüplerinden Chelsea'nin patronu Rus işadamı Roman Abramoviç'in ultra lüks yatı "Eclipse", Bodrum'a geldi.

A+A-

İngiltere'nin futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Rus iş adamı Roman Abramoviç'in mega yatı "Eclipse" Bodrum'a geldi. Rus milyarderin 165 metre uzunluğundaki mega yatı, İçmeler mevkisindeki Yelken Kulüp açığına demirledi.

Mega yata çalışanlar tarafından kumanya taşındı. "Eclipse", beldede tatil yapan turistler ile vatandaşların da ilgisini çekti. 3 yüzme havuzu, özel sinema salonları, dalış ve su sporları ekipmanları, iki mini denizaltı ile helikopter bulunan yata sabah erken saatlerde mavi tura çıkan turistler yoğun ilgi gösterdi.

Bodrum'a demirleyen İngiliz bayraklı yatta, Rus milyarder Abromoviç’in bulunmadığı öğrenildi. Yatın üzerinde bir helikopter, bir sürat teknesi, 2 helikopter pisti, füze algılama sistemleri, içinde lüks bir spa, bir yüzme havuzu, minyatür bir denizaltı, 11 kamara ve Abramoviç’in ana suitini çevreleyen zırh kaplamaları olduğu belirtiliyor.

Yetkililer, Abromoviç'in yatta olup olmadığı konusunda bilgi vermedi. Yatın ne kadar daha Bodrum'da kalacağı ise henüz beli değil.

abromovic4-001.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.