1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Rusya'nın en köklü gazetesi Pravda'da Türk turizmi tanıtıldı
Rusya'nın en köklü gazetesi Pravda'da Türk turizmi tanıtıldı

Rusya'nın en köklü gazetesi Pravda'da Türk turizmi tanıtıldı

Rusya'nın en büyük gazetelerinden Pravda, bugünkü sayısında Türkiye'deki plajlara yer verdi. Global Connection tarafından Pravda için hazırlanan turizm ekinde dünyanın en güzel kumsallarının Türkiye'de olduğuna dikkat çekildi.

A+A-

Rusya'nın en büyük gazetelerinden Pravda, bugünkü sayısında Türkiye'deki plajlara yer verdi. Global Connection tarafından Pravda için hazırlanan turizm ekinde dünyanın en güzel kumsallarının Türkiye'de olduğuna dikkat çekildi. Böylece hala tatil için nereye gideceğine karar vermemiş ve tatil programını “son dakika” rezervasyonuna bırakmış olan Ruslar Türkiye'ye davet edildi.

Türk Hava Yolları, LC Waikiki, Coral Travel, Zorlu Gayrimenkul, Troy Aqua&Dolphinarium ve Ela Quality Resort Hotel'in destek verdiği ekte, Türkiye'nin deniz-kum-güneş üçlüsü kadar mağara, şelale ve kanyonlarının da görülmeye değer olduğu kaydedildi.

Ege ve Akdeniz plajları

Ekte, Rus turistlere gidebilecekleri tatil beldeleri hakkında seçenekler sunulurken, Bozcaada, Kalem Adası, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Ölüdeniz ve Patara öne çıkan plajlar oldu. Rus turistlere bu plajlar hakkında detaylı bilgiler de verildi.

Bu arada “Türk kahvesinin tadına bakmadan Türkiye'yi terk etmeyin” denilen ekte; sakızlı, yenibaharlı, menengiç ve dibek gibi Türkiye'de içilebilecek başka orijinal kahveler de ele alındı.

pravda-turkturizmi-1.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.