1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nda devir teslim töreni
Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nda devir teslim töreni

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nda devir teslim töreni

Ankara’ya atanan Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur, görevi törenle Sg. Alb. Murat Özer’e devretti.

A+A-

Ankara’ya atanan Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur, görevi törenle Sg. Alb. Murat Özer’e devretti.

 

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı TCSG DOST 701 Gemisi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Törene eşi Hülya Aksoy'la katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, "Yaklaşık iki yıldır bu görevi yürüten Mehmet Zeki Bodur Albayımız Ankara’da farklı bir göreve atandı. Bu gün görevini başka bir arkadaşa devrediyor. Sarp’tan Karasu’ya kadar çok geniş bir görev alanı içerisinde faaliyette bulunan Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığımız bu süreç içerisinde üstün bir sorumluluk anlayışı içerisinde görevlerini ifa etmiştir. Bu anlamda Mehmet Zeki Bodur Albayımıza burada yapmış olduğu görev süresi içerisinde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Yeni atanan arkadaşımız da daha önce bu bölgede çalışmış, Samsun’u tanıyan bir arkadaşımızdır. Onun da yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Önemli olan ayrıldıktan sonra görev yaptığımız yerde hoş bir seda bırakabilmek ve güzel anılarla oradan ayrılabilmektir. Mehmet Zeki Bodur Albayımız bu duyguları arkadaşlarına yaşatmıştır" dedi.

 

Törende bir veda konuşması yapan Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur, "07 Eylül 2012 tarihinde devraldığım Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı görevimi bu gün huzurunuzda değerli silah arkadaşım Sg. Alb. Murat Özer’e devrediyorum. Öncelikle yaklaşık 2 yıl süreyle yürüttüğüm bu şerefli ve yüce göreve beni layık gören başta Sahil Güvenlik Komutanlığımız olmak üzere tüm komutanlarıma, yetişmemde emeği geçen beni bu günlere getiren milletime, devletime ve aileme şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Daha sonra Sahil Güvenlik Komutanı Hakan Üstem yaptığı konuşmasında, "Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı süresince fedakar, disiplinli, bilgili ve birbirleriyle kaynaşmış, mesleğini ve görevini seven, yüksek moralli birliklerin yetiştirilmesi ve idamesi yönünde değerli hizmetler vermiştir. Kendisini candan kutluyorum. Albay Mehmet Zeki Bodur, yeni görevinize katılmak için bu hizmet bayrağını gönül rahatlığıyla devrederek ayrıldığınız bu gün size ve eşinize müteakip görev yerinizde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur’a Sg Alb. Murat Özer, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Forsu ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı şiltini hediye etti.

 

Komuta devir-teslim törenine ayrıca, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Baro Başkanı Av. Necat Anıl, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Demirezen ve Sahil Güvenlik personeli katıldı.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com
 

Bu haber toplam 2250 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.