1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Sahil Güvenlik'ten Antalya DTO'ya ziyaret
Sahil Güvenlik'ten Antalya DTO'ya ziyaret

Sahil Güvenlik'ten Antalya DTO'ya ziyaret

Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Kadir Karakaya, görev yeri değişikliği nedeniyle Antalya protokolüne veda ziyaretlerine başladı.

A+A-

Veda ziyaretleri kapsamında Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu ve yönetimiyle buluşan Yarbay Karakaya, Antalya'da görev süresini tamamladığını belirtti. Yeni görev yeri hakkında bilgi vermeyen Karakaya'ya, yeni Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Binbaşı Önder Göksel de eşlik etti.

İnanç Kendiroğlu, Antalya'ya uzun zaman hizmet eden Yarbay Karakaya'ya hatıra plaketi verdi. Antalya Körfezi ile bölge kara sularında güvenliğin bundan sonra Binbaşı Önder Göksel ve ekibine emanet olduğunu belirten Kendiroğlu, “Karakaya komutanımız uzun zamandır Antalya'da görev yaptı. Görevini başka bir bölgede icra edecek olması bizleri duygulandırdı. Bundan sonra görevi Önder Göksel komutanımız devralıyor. Karakaya ile yaptığımız işbirliği ve ortak çalışmalarımızı, yeni Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Binbaşı Önder Göksel ile yürüteceğiz" diye konuştu.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.