1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Seajet Türkiye, Tuzla’da yeni mağazasını açtı
Seajet Türkiye, Tuzla’da yeni mağazasını açtı

Seajet Türkiye, Tuzla’da yeni mağazasını açtı

Tekneler için zehirli boya ve kaplama hizmeti sağlayan Seajet Türkiye, yeni mağazasının açılışını düzenlediği kokteylle birlikte Tuzla’da gerçekleştirdi.

A+A-

Sektörden önemli isimlerin yer aldığı kokteyle İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erbil Özkaya da katıldı.

Açılışa ev sahipliği yapan Seajet Türkiye Genel Temsilcisi Erkan İşler ve Pazarlama Müdürü A.Ceyda Tuğlu “Seajet, Türkiye’de 8 yıldır kullanıcılarına servis veriyor. Dünyadaki Seajet mağazaları, distribütör  aracılığıyla faaliyet gösteriyor. Sadece Türkiye’de firma olarak kendi başına çalışmalarına başladı. Biz bir ilke imza attık.  Öncelikli hedefimiz daha fazla tanınır olmak. Piyasada kuvvetli rakiplerimiz var. Ürünlerimizin kullanımını arttırmayı hedefliyoruz. Kullanıcılarımıza güven vermek istiyoruz. 2014’ün son günlerinde temelini attığımız yeni mağazamızı 2015’te geliştirme amacındayız. Açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızla birlikte, showroom özelliği taşıyan bir yer açtık. Teknik ekimiz de burada faaliyet gösterecek.” şeklinde konuştular.

2015 Mart ayında faaliyete geçecek Tuzla Marina’ya oldukça yakın bir konumda bulunan Seajet Türkiye’nin yeni mağazası, lokasyon olarak da tekne severlere oldukça yakın olacak.

galeri1.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 4644 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.