1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Şehir Hatları vapurlarında klarnet dinletisi
Şehir Hatları vapurlarında klarnet dinletisi

Şehir Hatları vapurlarında klarnet dinletisi

3.sü düzenlenecek Uluslararası Klarnet Festivali 8 Ekim Çarşamba günü başlıyor. 8 – 15 Ekim tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak festivalin en renkli etkinliklerinden Şehir Hatları vapurlarındaki dinletilerde İstanbul müziğinin eşsiz örnekleri vap

A+A-

Her yıl dopdolu etkinlikleri ve toplulukları ile izleyenlerini sanat paydasında buluşturan Uluslararası Klarnet Festivali’nin bu yıl ki programında İstanbul’un vapurları İstanbul’un eşsiz müziğine ev sahipliği yapacak.

Şehrin kültür ve sanat hayatına, gerçekleştirdiği vapur etkinlikleriyle büyük bir renk ve heyecan katan Şehir Hatları, klarnetin büyülü ritimleriyle yolcularını buluşturuyor.

3. Uluslararası Klarnet Festivalinin vapur etkinliklerinde İstanbul müziğinin eşsiz sesi Boğaz’ın vapurlarından yükselecek.

Toplum için Sanat Derneği’nin (TOİSAD) öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonun vapur ayağında çok renkli bir etkinlik programı izleyicilerini bekliyor. Şehir Hatları’nın 8-9-10 Ekim tarihlerinde Beşiktaş – Kadıköy ve 11 Ekim’deki Kabataş – Adalar hattındaki tarifeli seferlerinde İstanbul müziğinin eşsiz örnekleri vapur yolcularıyla buluşuyor.

İstanbul’un müziğini vapurda dinlemek

Müzikseverler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden Şehir Hatları’nın desteği ile Boğaz’ın büyülü atmosferinde vapur yolcularını klarnet müziğinin ritm dolu dünyasıyla buluşturacak. 8-9-10 Ekim süresince vapur ayağının devam edeceği etkinliğin bir diğer dinletisi 12 Ekim Pazar günü Kabataş – Adalar hattında gerçekleştirilecek.

İstanbul için bir toplu ulaşım aracı olmasının ötesinde olan Şehir Hatları, 8-9-10 ve 12 Ekim tarihlerinde vapur keyfini müziğin büyülü notaları ile buluşturan bu etkinliğe tüm müzikseverleri davet ediyor. 

111-015.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.