1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Shipmanager.com' sektörün hizmetinde
'Shipmanager.com' sektörün hizmetinde

'Shipmanager.com' sektörün hizmetinde

Denizcilik teknolojileri firması Promatech tarafından bulut teknoloji altyapısı ile geliştirilen Shipmanager.com, armatör ve denizcilik firmalarına her yerden ulaşabilecekleri profesyonel gemi yönetim özellikleri sunuyor.

A+A-

Hizmet sağlayıcı tarafından merkezi olarak sunucu üzerinde barındırılan bir yazılım uygulamasının; birden fazla kişi/kurumun kullanımına sunulmasını ve dağıtımını sağlayan SaaS modeli ile birlikte sunulacak olan Shipmanager.com, kullanıcılara istenilen her yerden erişilebilme imkânı sağlıyor.

Shipmanager.com, denizcilik sektörü için başlangıç yatırımlarını ve işletme maliyetlerini azaltarak, sürdürülebilir gemi yönetimi noktasında gemiler için uzaktan erişim özellikli, yönetim, işletme, bakım ve otomasyon konularında önemli rol oynayacak.

SaaS modeli denizcilik sektörüne ne gibi avantajlar sağlayacak?

Türk denizcilik teknolojileri firması Promatech tarafından geliştirilen SaaS altyapılı yeni nesil gemi yönetim sistemi yazılımı Shipmanager.com, denizcilik sektörüne gemi işletimi için ihtiyaç duyduğu modülleri araştırıp, mevcut sistemlerin artı ve eksi yönlerinin analiz edilmesi sonucunda hazırlandı. Gemi yönetim sistemi Shipmanager.com denizcilik sektöründe önemli bir görev üstlenecek.

Shipmanager.com'un sektöre sağlayacağı avantajlar şunlar:

*SaaS modelinde ihtiyaç duyulan yazılımı kullanmak için sadece internete bağlı bir bilgisayarlar ya da mobil cihazların olması yeterli olacak.

*Yazılım tedarikçinin sunucularında barındığı için herhangi kullanacak olan armatörler ya da denizcilik firmaları için bir ek yatırım maliyeti oluşmayacak.

*Kullanıcılar kullandıkları kadar ödeyecek. Bunun yanı sıra yazılımın son versiyonlarını ek ücret ödemeden kullanma avantajına da sahip olunabilecek.

*SaaS modeli kullanımı sayesinde sunucu maliyetleri, teknik bakım ve uygulama geliştirme, lisans maliyetleri, güvenlik maliyetleri minimuma inecek.

*Kullanıcılar hizmeti dünyanın her yerinde alabilecek.  Dosya ve bilgi paylaşımı güvenli bir şekilde yapılabilecek.

* Evrak maliyetleri ortadan kalkacak. Bilgiler online ortamda arşivlenebilecek, saklanabilecek ve yedeklenebilecek.

Gemi yönetim sistemi yazılımı Shipmanager.com, Türk ve dünya denizcilik sektöründe Haziran 2015'te kullanılmaya başlayacak.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.