1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Sıradışı tasarım: Fjord 48 Open
Sıradışı tasarım: Fjord 48 Open

Sıradışı tasarım: Fjord 48 Open

Dünyaca ünlü tasarımcı Patrick Banfield tarafından tasarlanan Fjord 48 Open, 15.20 metre boyu ve 4.80 metre eniyle şimdiye kadarki en büyük Fjord yat olarak ortaya çıkıyor.

A+A-

Modern çizgileriyle dikkat çeken ve firma tarafından ‘saf seyir keyfi’ni temsil ettiği belirtilen yeni model Fjord 48 Open, alışılagelmedik yenilikçi bir tasarım. Maskulen, atletik, güçlü ve kışkırtıcı olarak betimlenen motoryat, alıcısına özel seçeneklerle kişiselleştirilebiliyor. Gövde renkleri, güverte kaplaması, güneşlenme minderleri malzemesi ve opsiyonel güneşlenme platformu, bu kişiselleştirmelerden başlıcaları. 

Dünyaca ünlü tasarımcı Patrick Banfield tarafından tasarlanan Fjord 48 Open, 15.20 metre boyu ve 4.80 metre eniyle şimdiye kadarki en büyük Fjord yat olarak ortaya çıkıyor.  Yüksek küpeştesi, güvenlikten hiçbir alanda ödün verilmediğinin bir göstergesi oluyor. Fjord 48 Open’da geniş güneşlenme güvertesi ve isteğe göre servis botu garajının elektrikli sistem sayesinde kokpit masasına dönüşmesi ise, konforun ne kadar ön planda tutulduğunu gözler önüne seriyor. 

Motoryatın alt güvertesinde ise son derece lüks ve ferah bir atmosfer hakim. İki adet geniş kamara, sahip olduğu tam donanımla misafirlerine benzersiz tecrübe yaşatmayı garanti ediyor. 

Üç IPS 600 Volvo Penta dizel makineler, yeni Fjord 48 Open’ı 40 knot üzeri süratlere rahatlıkla çıkarabilecek.

yat-009.jpgyat1-008.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1058 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.