1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. STAR, 500 milyon dolara satılacak
STAR, 500 milyon dolara satılacak

STAR, 500 milyon dolara satılacak

Suda salınan bir buz parçasına benzeyen bu nesne aslında bir süper yat. Henüz üretim aşamasına geçilmemesine rağmen tasarımıyla çok konuşuluyor.

A+A-

Sıradışı tasarımıyla görenleri çok şaşırtan STAR yatı 500 milyon dolara satılacak. İlk bakışta suda salınan bir buz parçasına benzeyen bu nesne aslında bir süper yat. Henüz üretim aşamasına geçilmese de tasarımıyla yat dünyasında şimdiden konuşulmaya başlandı.

Tasarımcı Ignor Lobanov'un tasarladığı ve ilhamını yıldızlardan alan STAR yatı 131 metre uzunluğunda ve 61 metre yüksekliğinde.Görünümüyle şimdiden yat hayranlarını şaşkına uğratan yat 500 milyon dolardan piyasaya sürülecek.Tasarımıyla kompakt bir görüntü sergileyen ve aslen özel yat olarak tasarlanan STAR yine de kapasitesiyle bir yüzen otel gibi.

Gündüz 200 kişiyi ağırlayabilen yatta gece de 36 kişiye ev sahipliği yapılabiliyor. Süper yat STAR'ın hızı da 18+ knot ile dikkat çekiyor. Ignor Lobanov tasarımının 21. yüzyılı çizgileri taşıdığını ve STAR'ın denize indikten sonra tekne tasarımı konseptini tamamen değiştireceğini savunuyor.

star1.jpgstar-001.jpgstar2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Bu haber toplam 1243 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.