1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Sürat" araştırma seferine çıkıyor
"Sürat" araştırma seferine çıkıyor

"Sürat" araştırma seferine çıkıyor

Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Entitüsü'ne ait modern teknolojiyle donatılmış olan 'Sürat Araştırma 1 Gemisi' araştırma seferine çıkıyor.

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Entitüsü'ne ait modern teknolojiyle donatılmış olan 'Sürat Araştırma 1 Gemisi' araştırma seferine çıkıyor.
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Yomra Limanındaki Su ürünleri Araştırma Gemisinin araştırma seferine başlaması ile ilgili yapılan törene katıldı. Burada Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdür Vekili Dr. İlhan Aydın'dan seferle ilgili bilgiler alan Vali Öz, ekibin güzel bulgularla geri döneceğine inandığını söyledi.

Vali Öz, "Balıkçılık Trabzon ve bölge ekonomisi için önemli bir sektör. Bunun sürdürülebirliği açısından son dönemlerde Bakanlık ve ilgili kurumlarla belirli politikalar üretiliyor, yönetiliyor. Araştırmalar bu bölgede balıkçılığın gelişimini şekillendirecek. Onun için ben bu ekibimize teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bulgular çıkar, bereketli bir sezonun başlangıcı olur. Av sezonuna da yaklaşık 1 buçuk ay kaldı" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.