1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tailord, kıyafetinde kendi imzasını görmek isteyenler için açıldı
Tailord, kıyafetinde kendi imzasını görmek isteyenler için açıldı

Tailord, kıyafetinde kendi imzasını görmek isteyenler için açıldı

Karabel ailesinin, yıllara dayanan moda deneyimi ve dikişte üstün bakış açısı, Tailord’ın yaratım sürecinde çıkış noktası oldu. Tailord, konusunda uzman ekibi ile birlikte; özel dikimlerini gerçekleştiriyor.

A+A-

Kişiye özel servisinin rafine detaycılığını ön planda tutanTailord, konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla, tüm dünya tarafından kabul gören markaların kumaşlarını, terzi dikim tekniği ve birinci sınıf malzeme ile İstanbul’daki müşterileriyle buluşturdu. Üstün kalite, uygun fiyat felsefi ile hizmet veren marka, şıklığı bir yaşam stili olarak belirleyenlere hizmet verecek.

Tailord, tüm standartlarını kendi belirleyen erkeklere, kişiye özel modayı terziliğin ince kuralları ile birlikte sunuyor. TailordAkaretlerSıraevler’de açtığı butik mağazası ile stilini kendi imzası olarak kullanan, şık ve göz alıcı erkeklere hitap edecek.

Yıllar boyunca en kaliteli gömlekleri üreterek sektördeki itibarını en üst noktaya taşıyan Karbel Tekstil, Tailordmarkası ile tamamen özel tamamen kişisel tasarım hizmeti sunuyor.Karbel’in profesyonel moda deneyimini, özel terzilik anlayışı ile butik olarak sunmaya karar veren grup, genç, dinamik ve zamansız şıklığı temsil eden Tailordmarkasına hayat verdi.

Tailord, AkaretlerSıraevler’de yer alan butiğinde her bir ziyaretçisi için özel olarak üretim servisini veriyor . İncelikli bir ölçü alımından sonra, kumaşlar belirleniyor ve kişinin vücuduna göre kalıplar incelikle belirleniyor ve Fransız terzilerin maharetli ellerinde yaşam buluyor. Bu elit üretim; son derece sofistike bir üretim tesisinde gerçekleştiriliyor.

Tailord moda severleri, terzi dikim tekniği ve birinci sınıf malzeme ile buluştururken, ürünü kişiye özel ve ayrıcalıklı kılıyor.İnce el işçiliği ve stil sahibi tarzıyla göz dolduran Tailord’un, terzileri ve tasarımcılar tarafından seçilen özel kumaşlarla üretilen, vücut hatlarına uygun şekillenen tasarımlar şıklığı bir yaşam stili olarak belirleyen erkekler için vaz geçilmez olmaya aday.

Konumunuz, yaşınız, vücut ölçüleriniz ve günün trendleri göz önünde bulundurularak beklentilerinize en uygun seçenekler sunan Tailord,  eğitimli ve konusunda uzmanlaşmış satış ekibi ile birlikte vücut yapınıza ve ölçülerinize en uygun seçenekleri sizin beğeninize sunuyor ve sizin kendinizi en iyi ifade edeceğiniz tarzı oluşturuyor. 

a1-012.jpga2-010.jpg

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

Bu haber toplam 1375 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.