1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. The Marmara Bayk Kışa Hazırlık Yat Yarışları start alıyor
The Marmara Bayk Kışa Hazırlık Yat Yarışları start alıyor

The Marmara Bayk Kışa Hazırlık Yat Yarışları start alıyor

Milta Bodrum Marina'nın ve The Marmara Bodrum’un desteği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından "The Marmara-Bayk Kışa Hazırlık Yat Yarışları", 9-10 Kasım 2013 tarihlerinde yarışçıları bir araya getirecek.

A+A-

Yaz sıcaklarını geride bırakıp, keyifli sonbahar rüzgarını içimize çektiğimiz şu günlerde, yelkenler de aynı rüzgar ile kışa hazırlanıyor. Milta Bodrum Marina'nın ve The Marmara Bodrum’un desteği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan "The Marmara-Bayk Kışa Hazırlık Yat Yarışları", 9-10 Kasım 2013 tarihlerinde yarışçıları bir araya getirecek.

18 Ocak - 25 Mayıs tarihleri arasında Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü'nün 12. kez gerçekleştireceği, Türkiye'nin en uzun soluklu ve en heyecanlı The Marmara Bayk Kış Trofesi öncesi, yelkenciler aynı coşku ile son hazırlıklarını The Marmara-Bayk Kışa Hazırlık Yat Yarışlarında yapacaklar.

The Marmara-Bayk Kışa Hazırlık Yat Yarışları, 9 Kasım sabahı Bodrum Kalesi önünden start alacak. Yarışta IRC sınıfları ve Destek sınıfları açılacak olup, 1 offshore ve 1 şamandıra rota yapılması planlanıyor.
 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1045 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.