1. HABERLER

  2. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  3. Türk basınının önemli isimleri Vira'yı yazdı
Türk basınının önemli isimleri Vira'yı yazdı

Türk basınının önemli isimleri Vira'yı yazdı

10. yıl gecemizde bizleri yalnız bırakmayan, Fatih Çekirge, Meliha Okur, Mahmut Övür, Yalçın Bayer, Perihan Çakıroğlu, Kadir Çelik gibi Türk medyasının önde gelen isimleri Vira'yı yazdı, değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

10 sene geçti aradan… Arkamıza dönüp baktığımızda en büyük başarımız kazandığımız dostluklar oldu. Çünkü bu dostlukların temeli ortak bir sevgiyle örülmüştü. 10 Haziran’da Beşiktaş Deniz Müzesi’nde olan herkesi “istikbal denizlerdedir” inancı oraya getirmişti. Sanatçısından, gazetecisine, iş adamından, çımacısına Vira herkesin ortak sesi olmaya çalıştı. Hiçbir sermaye grubuna bağlı olmadan sadece denizlerimizin bereketinden beslendi. Şimdi bu 10 senenin sonunda aslında yanlış yolda olmadığımızı, bizi Vira’nın 10.yıl gecesinde bu inanca sahip çıkmak için yalnız bırakmayan değerli dostlarımızdan anlıyoruz.

Mahmut Övür(Sabah Gazetesi Yazarı): Vira dergisi 10 yılı geride bıraktı. Denizi bize sevdiren Vira'ya hayat verenleri kutluyorum.

Yalçın Bayer ( Hürriyet Gazetesi Yazarı): Böyle bir sektör dergisinin büyük gruplardan bağımsız olarak bu kadar yaşaması büyük marifet. Zaten Türkiye’nin çok ihtiyacı var böyle bir sektör dergisine. Türk denizciliği deyince o kadar övünüyoruz ama bunun bir medyası bir iletişimi olması gerek. Sektörle çok uyumlu bir dergi olduğunu gözlemliyorum Vira’nın bu yüzden kendisinden de çok şey bekleniyordur, daha nice yıllara kadar ayakta kalmasını diliyorum.

Fatih Çekirge ( Hürriyet Gazetesi Yazarı ):   Bu güzel gece için Vira Dergisi’ne teşekkür ediyorum. Bahtınız açık olsun.

Perihan Çakıroğlu ( Bugün Gazetesi ): Vira’ya ve Hakkı Şen’e örnek bir sektör dergisini bizlere kazandırdığı için teşekkür ederim.

Meliha Okur( Sabah Gazetesi Yazarı ): Öncelikle bu güzel gece ve organizasyon için, daha sonra yaptıkları kaliteli yayıncılık için Vira Dergisi’ne teşekkür ederim.

Mithat Bereket:  Vira’nın bugüne kadar başardığı işler ortada, bugüne kadar hep yanında olduk bundan sonrada yanında olacağız. Her şey için çok teşekkür ederim.

Gökmen Karadağ ( Haber Spikeri): Deniz çok güzel bir anlam ifade ediyor deniz benim için çünkü benim eşimin ismi. Denizle alakalı her şeye öteden beri tutkun olduğumdan dolayı bunu birde Vira dergisi o kadar güzel tamamlayıp taçlandırdı ki emeği geçen herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Erhan Öztürk(Sabah Gazetesi): Tek yol Vira… Çünkü Vira ilkleri başarmıştır. Çünkü Vira devrimdir.

Kadir Çelik (Beyaz TV) :Bence denizle ilgili ne yapılırsa, mutlaka güzeldir. Vira Dergisi de öyle. Ben şuna inanırım, denizle uğraşan insanlar, denizciler asla kötü olmazlar, olamazlar. Vira Dergisi de denizci bir dergi, dolayısıyla güzel.

1-051.jpg2-052.jpg3-047.jpg6-014.jpg

4-036.jpg5-021.jpg7-013.jpg

melijh.jpgkadir.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.