1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk denizcilik camiasının acı günü, Şadan Kalkavan hayatını kaybetti
Türk denizcilik camiasının acı günü, Şadan Kalkavan hayatını kaybetti

Türk denizcilik camiasının acı günü, Şadan Kalkavan hayatını kaybetti

Türk denizcilik camiasının duayen isimlerinden Armatörler Birliği Başkanı Şadan Kalkavan dün (11.03.2015) tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe kulübünün eski asbaşkanlarından ve denizcilik sektörünün duayen isimlerinden Şadan Kalkavan tedavi gördüğü hastanede dün akşamüstü saat 17:11'de vefat etti.

Geçtiğimiz günlerde kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilerek, Florence Nightingale Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ve ameliyat olan Kalkavan'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. 

Merhum Şadan Kalkavan'ın cenazesi, yarın Ataşahir Mimar Sinan Camii'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.Türk Armatörler Birliği’nden gelen mesaja göre, Şadan Kalkavan için yarın akşam namazını müteakip Büyük Kulüp’te duası yapılacak.

Vira Yayın Grubu olarak merhum Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve denizcilik camiasına başsağlığı diliyoruz.

ŞADAN KALKAVAN KİMDİR?

Denizcilik camiasının duayen isimlerinden Şadan Kalkavan 1939 yılında Rize'de doğdu. Uzun yıllar Fenerbahçe'de yöneticilik yapan adan Kalkavan, 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile girdiği amansız şampiyonluk mücadelesini kazandığı sezon kulübün futbol şube sorumlusuydu.

Beyefendi ve mütevazı kişiliğiyle spor kamuoyunun ve iş dünyasının yakından tanıdığı Şadan Kalkavan'ın vefat haberi büyük üzüntü yarattı.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1434 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.