1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. "Türkiye fuarın en önemli standı olacak"
"Türkiye fuarın en önemli standı olacak"

"Türkiye fuarın en önemli standı olacak"

17-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 46. Uluslararası Düsseldorf Boat Show'a, Türkiye adına katılacak firma ve dernekler belli oldu.

A+A-

Bu yıl 46'ncısı düzenlenen Uluslararası Düsseldorf Boat Show Fuarı'na katılacak firmalar için geri sayım başladı. 17-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 46. Uluslararası Düsseldorf Boat Show'a, Türkiye adına katılacak firma ve dernekler belli oldu. 

Kayıt döneminin birkaç gün önce tamamlandığı fuar için geri sayım başladı. Fuar bünyesinde 300 metrekare yatçılık, dalış bölümü için de 80 metrekare alan ayrıldığını belirten Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, "Fuara, Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin farklı şehirlerinden 20 firma ile 9 temsilcilik katılacak" dedi.

 Fuara gösterilen ilgiden memnun olduklarını sözlerine ekleyen Kendiroğlu, "Kapasitemizin üstüne çıktık. Başvurular oldukça fazla. Dalış standı için su altı dalış kulüpleri dernekler bazında katılıyor. Marmaris Su Altı Derneği, Antalya Alanya Dalış Merkezleri Derneği, Deniz Ticaret Odası İzmir Alaçatı, Fethiye Su Altı Derneği, Kaş Su Altı Derneği, Çanakkale Bölgesi Su Altı Derneği, Bodrum Su Altı Derneği ile Boğaziçi Ulusalarası Eğitim ve Danışmanlık Merkezi fuarda yer alacak" diye konuştu.

Düsseldorf fuarının önemine değinen Kendiroğlu, "Özellikle sörf, rüzgar sörfü, su altı ve su üstü su sporları için önemi büyük. Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi olarak fuar organizasyonunu biz üstlendik. Tüm ayrıntılara dikkat ederek fuara hazırlandık. Türkiye standı fuarın önemli stantlarından birisi olacak. Dünya deniz sektörünün önde gelen tüm fuarlarında Türkiye ve özellikle Antalya olarak bulunmak istiyoruz" dedi.

Fuarda ayrıca İzmir DTO Yelken Kulüplerinin bulunacağı 1 nolu hol de Türkiye için ayrıldı. İzmir Deniz Ticaret Odası'nın organize edeceği bölümde yelken kulüpleri stant açarak tanıtım yapacak.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.