1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Türkiye Su Jeti Şampiyonası Kemer'de
Türkiye Su Jeti Şampiyonası Kemer'de

Türkiye Su Jeti Şampiyonası Kemer'de

Türkiye Motosiklet Federasyonu 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Su Jeti Şampiyonası'nın 4'üncü ayak yarışı 25- 26 Ekim tarihlerinde Kemer'de yapılacak.

A+A-

Kemer Belediyesi sponsorluğunda Kemer Enduro Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği Türkiye Su Jeti Şampiyonası 4'üncü ayak yarışı Kemer Plajı Kuğulu Park önünde düzenlenecek. Yarış, 25 Ekim Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Yamaha Stock Slalom, Yamaha Stock Drag, Drag Open Class ve Open Class Slalom sınıflarında çekişmeli yarışların yapılacağı etkinlikte, freestyle gösterileri de sunulacak. Etkinlikte, Kemer sahilinde flyboard gösterisi de yer alacak.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özemir, şampiyonanın bu yıl ilk kez yapılmaya başlandığını belirterek, "Daha önce 3 etap yapıldı. Bunların ilki Bodrum'da, ikincisi Konyaaltı'nda, üçüncüsü ise Ankara Gölbaşı'nda düzenlendi. Kemer olarak da biz dördüncü etap yarışlarını düzenleyeceğiz. Beni bu yarışların uluslararası federasyonundan arayarak gelmek istediklerini belirttiler. Gelecek yıllarda su jeti yarışlarını da artık uluslararası olarak düzenleriz" dedi.

turkiye_su_jeti_sampiyonasi_kemerde_h6931.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.